想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: Mum..Mum..俱樂部 (Part B)

Morning

侯爵府

CPM

妳咁得閒gei? 係米等收爐la???

男爵府

Good Morning Everybody!!!

ceci, chilli
[size=large]can u help!!!!!!!!!!
我豬妹近呢排喊知做咩, 好似冇咩胃口食奶呀, 有時就食晒, 跟住到下一餐就會食剩1安半至2安奶, 試過有一晚11:30pm 食左1安半就唔肯食 (我

珍珠宮

今朝比較忙,而家先得閒上黎 say 個 hi :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

imcc
霖霖戒左夜奶咪呀
佢可能開始戒夜奶喎,唔洗擔心

珍珠宮

cpm 佢 say 左句 morning 之後又唔得閒啦,佢未咁快收得爐住

1328 寫道:
CPM

妳咁得閒gei? 係米等收爐la???

侯爵府

CECI

妳少呵唔見妳...我以為妳放假tim ar :mrgreen:

珍珠宮

你呢個簽名相好 cute 喎 :mrgreen: :mrgreen:

係咪上次我幫你整 '老公公同老婆婆' 個張唔靚呀 :-|

珍珠宮

今朝返到黎唔知點解咁多野做 :cry: :cry:
今日先係今年第一日返工,唔通成年都會咁 :-( :-(

1328 寫道:
CECI

妳少呵唔見妳...我以為妳放假tim ar :mrgreen:

珍珠宮

你會唔會申請 bk 張 visa 咭呀

侯爵府

ceci

梗係唔係la...而係我仲未搵到一張啱心水gei簽名相...所以得閒米換下lor..其實依家依兩張都唔滿意gar...

妳唔好亂唸ar

cecichau 寫道:
你呢個簽名相好 cute 喎 :mrgreen: :mrgreen:

係咪上次我幫你整 '老公公同老婆婆' 個張唔靚呀 :-|

侯爵府

ceci

係米放左咁多日假...d 野谷住黎做ar??

侯爵府

ceci

暫時冇依個打算..妳地lei??

好似有好多coupon wor..妳地申請有藉數
你會唔會申請 bk 張 visa 咭呀

珍珠宮

傻啦,我點會亂諗 gei :mrgreen: :mrgreen:

我八掛問下之麻

[quote]
1328 寫道:
ceci

梗係唔係la...而係我仲未搵到一張

珍珠宮

可能好多人今日返工,所以就 in 左好多 job 入黎 lor

last week 就水靜河飛

1328 寫道:
ceci

係米放左咁多日假...d 野谷住黎做ar??

[quote]
[/quote]

珍珠宮

我都諗緊
我見佢永久免年費又幾吸引,仲送 mothercare $500 coupon,但就無寫明要簽幾多錢先送,同埋要買滿幾多錢先用得張 coupon 有好多條款佢都無寫出黎 所以我都要睇睇先

另外佢話 vip ,咁 bk 第時會分 vip 同普通會員,但佢個 vip member 係要收錢喎

1328 寫道:
ceci

暫時冇依個打算..妳地lei??

好似有好多coupon wor..妳地申請有藉數

侯爵府

CECI

乜VIP MEMBER 要收錢MEI

係AR....好多條款都冇寫出黎..我唸要LOR 份FORM 睇下先清楚

侯爵府

CECI

妳手機D 鈴聲去邊到DOWNLOAD GAR??? 有冇網址醒我AR :mrgreen:

男爵府

ceci

基本上, 佢應該介左夜奶架啦, 因為佢平時如果11點幾食, 通常隔5-6個hours才要食....... 但係佢而家連日頭果幾餐, 都係咁呀, 一時食得晒, 一時又食剩1,2安.... :-( :-( :-(

男爵府

ceci

會唔會係人地話果d 咩..... "厭奶期"呀????

首頁

尾頁

跳至