想生BB

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: Mum..Mum..俱樂部 (Part B)

我見佢寫明約果申請成功,可以免一年 vip 會藉年費

1328 寫道:
CECI

乜VIP MEMBER 要收錢MEI

係AR....好多條款都冇寫出黎..我唸要LOR 份FORM 睇下先清楚

珍珠宮

你部機用 mp3 鈴聲 定 和弦鈴聲
要網址 dl 果 d 鈴聲全部都收錢架!
你部機有無紅外線 或 藍牙 ??
你想要咩歌我 send 俾你啦!!

1328 寫道:
CECI

妳手機D 鈴聲去邊到DOWNLOAD GAR??? 有冇網址醒我AR :mrgreen:

珍珠宮

imcc
唔洗怕 ~ 唔洗怕.......bb 仔有時會咁架,只要佢唔係發燒就應該無問題

霖霖食淨一安二安唔緊要架,如果佢每餐只食一安半安就要帶佢 see doctor

你睇 oo 佢以前都唔食奶架,而家咪一樣大大隻....所以放心 ~ 放心

imcc0_0 寫道:
ceci

基本上, 佢應該介左夜奶架啦, 因為佢平時如果11點幾食, 通常隔5-6個hours才要食....... 但係佢而家連日頭果幾餐, 都係咁呀, 一時食得晒, 一時又食剩1,2安.... :-( :-( :-(

珍珠宮

imcc
bb 一日半日咁情型係 no problem,大咪前日一餐粥都唔肯食,開奶俾佢都只飲得 3-4 安,正常佢會飲晒 7 安奶,所以唔洗擔心喎 :lol: :lol: :lol:

imcc0_0 寫道:
ceci

會唔會係人地話果d 咩..... "厭奶期"呀????

侯爵府

CECI

我想要和弦鈴聲..我部咁cheap 點有紅外線/藍芽 :mrgreen:

我想要劉德華gei 如果有一天or 常言道...係米好舊lei :mrgreen:

男爵府

CECI

Oh, Thanks! 咁都放心d... :lol: :lol: :lol:

侯爵府

imcc

有咁多有經驗gei 人教路..妳安心晒

珍珠宮

你要呢兩隻我要同你攪攪去先!!

我而家 send 一隻和弦鈴聲俾你,你睇下 save 唔 save 到落部手機!!

1328 寫道:
CECI

我想要和弦鈴聲..我部咁cheap 點有紅外線/藍芽 :mrgreen:

我想要劉德華gei 如果有一天or 常言道...係米好舊lei :mrgreen:

珍珠宮

我 arm arm send 左個 sms 俾你,不過可能 鈴聲 send 唔到出去 :-( :-( :-(

咁你部機係咪用 cable 過落電腦,如是我可以 send d 鈴聲去你 mail a/c,然後你 save 番去你部機得唔得

珍珠宮

imcc

imcc0_0 寫道:
CECI

Oh, Thanks! 咁都放心d... :lol: :lol: :lol:

侯爵府

CECI

我知有一條cable 跟...不過我唔知有乜用..冇研究...等我今晚返屋企睇下先 :mrgreen:

珍珠宮

條 cable 係用黎 連接 電話同電腦 用既,可以將圖片或鈴聲過落電話,當然要加麻個 software 先得,你返去睇睇除左 cable 之外,仲有無一隻 cd ??

我已經 send 左 2 隻 和弦鈴聲 去你 e-mail a/c,你得閒去 check check ,順便今晚試試過唔過到落電話度 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

隻鈴聲首先要 save 落電腦到先

1328 寫道:
CECI

我知有一條cable 跟...不過我唔知有乜用..冇研究...等我今晚返屋企睇下先 :mrgreen:

侯爵府

ceci

係ar...有一隻cd....不過唔知有冇掉到lei

好ar..我返屋企攪攪佢..tks~

係米要同電訊公司申請左個gprs 定係grps service 先ar???

珍珠宮

我唔知 cable 洗唔洗 ??
如果 紅外線 同 藍牙 就唔洗,只係當一個 訊息,然後 save 落電話就 ok,如果係電訊公司 dl 果 d 歌就一定要用 gprs 先可以 save 落電話,gprs 要俾錢,另外 dl 歌又要俾,非常唔抵!!

所以我就問你部機有無呢兩樣野,如果有..只要買個收發器連接電腦,以後你要咩歌,話聲我聽,我就 send 去你 mail 度,你就可以 save 落電話,又唔洗俾錢 !!

1328 寫道:
ceci

係ar...有一隻cd....不過唔知有冇掉到lei

好ar..我返屋企攪攪佢..tks~

係米要同電訊公司申請左個gprs 定係grps service 先ar???

侯爵府

CECI

好厲害 :mrgreen:

cecichau 寫道:
以後你要咩歌,話聲我聽,我就 send 去你 mail 度,你就可以 save 落電話,又唔洗俾錢 !!

珍珠宮

咁呢 d 係唔需要錢就做到嗎,做咩要俾電訊公司賺 gei :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

1328 寫道:
CECI

好厲害 :mrgreen:

[quote]
以後你要咩歌,話聲我聽,我就 send 去你 mail 度,你就可以 save 落電話,又唔洗俾錢 !!
[/quote]

珍珠宮

醒目開學勳章

imcc
你唔駛擔心, 你隻豬妹可能係厭奶期, oo 都經歷過 佢足足厭咗個几月, 睇 e 生都睇過二次 (只係我唔放心所以 check 吓). 只要佢精神無問題, 又冇其他病痛, 唔駛太擔心, 佢唔飲奶你就比多 d 水佢飲, 佢肚餓自然會食, 迫唔到. 你隻豬妹有無食奶咀? 如有, 你可以先比個奶咀佢啜下, 中途拎走個奶咀, 放支奶入去, 佢地有時會豬豬地, 以為仲啜緊奶咀, 咁就會飲奶 ga la! 再唔係吼佢半夢半醒時餵奶. 呢二個方法我覺得最 work, 但都唔係萬試萬 0 ga

你有無比 "吳德勿次" 佢飲 (又叫肥仔水)? 人地話有肚風, 食濟咗....都可以飲, 加 10-15 ml 落奶到, 有 d mami 話真係 work, bb 飲咗開胃 d. oo 試過就無乜特別, 你可以去藥房買黎試下.

[quote]
imcc0_0 寫道:
Good Morning Everybody!!!

ceci, chilli
[size=large]can u help!!!!!!!!!!
我豬妹近呢排喊知做咩, 好似冇咩胃口食奶呀, 有時就食晒, 跟住到下一餐就會食剩1安半至2安奶, 試過有一晚11:30pm 食左1安半就唔肯食 (我

珍珠宮

醒目開學勳章

呢張咭我一早申請咗, 要簽滿唔知几錢先有禮物 (大約二千几卦, 唔太記得), 我要咗佢個 toys. 因 $500 coupon 係要每次買滿唔知几錢先可以用一張.

我都諗緊
我見佢永久免年費又幾吸引,仲送 mothercare $500 coupon,但就無寫明要簽幾多錢先送,同埋要買滿幾多錢先用得張 coupon 有好多條款佢都無寫出黎 所以我都要睇睇先

另外佢話 vip ,咁 bk 第時會分 vip 同普通會員,但佢個 vip member 係要收錢喎

[quote]
1328 寫道:
ceci

暫時冇依個打算..妳地lei??

好似有好多coupon wor..妳地申請有藉數
[/quote]

珍珠宮

醒目開學勳章

c
除咗金鐘, 海運, 仲有邊到有 polo 童裝?

你知唔知家庭主婦 (即我呀), 去申請美國 visa, 係咪要帶老公既最近三個月入息證明呀? 我之前攞過 visa, 但已過期了.

珍珠宮

chilli
你覺得呢張咭用途廣唔廣,著數 ok 嗎 ??

[quote]
chilli 寫道:
呢張咭我一早申請

首頁

尾頁

跳至