單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

catcatyueng 同 qq512qq come in~

袋衫我整理緊呀
唔好意思呀
因為我囡囡係由0歲著到歲幾先唔岩
如果睇牌仔就3-6m

qq話要9-12m 不過你隔離屋個囡囡細唔細粒嫁

catcat 你要bb幾大?
因為袋衫有d係夏天衫
我想睇下你地邊d岩d嘛
愛與包容 良性互動 理性分析 多角度思考 感謝偉大的媽媽 媽咪我愛你-3-~袋錶與神兵-.-"~

大宅

Re: catcatyueng 同 qq512qq come in~

哎~~個個囡囡都吾方大只啦~~好似嚴重營養不量甘~~我個仔出世個時都有她依家甘重啊~~你預S碼就得架啦~~仲有啊~~~邊位媽咪有平安嬰寶奶粉出售?我又要幫她系網上買奶粉啦~~THANK YOU晒各位!!!!

複式洋房

Re: catcatyueng 同 qq512qq come in~

冬天衫黎依家岩著嫁喎~
愛與包容 良性互動 理性分析 多角度思考 感謝偉大的媽媽 媽咪我愛你-3-~袋錶與神兵-.-"~

大宅

我聽日call你啊~~

複式洋房

好呀~
catcatyueng快d回應下啦~
我要分好d衫仔~

別墅

好媽媽勳章

Hi 影子,
多謝你先!你好好人呀! 但我不是單親mami
Are you consider?

我個囡囡是細碼bb, so 實啱!
送不送, 我都多謝你!
Thanks a lot!!!

複式洋房

catcat
如果你都係經濟差有需要我唔介意
因為你2個都pm左我
而qq要的係9-12m
so 我想睇下你地個b咩size同幾多個月大咁好分d

因為有d係人地比我 但無著過
無著過個d係時間唔岩
比我個時岩著不過唔岩氣候
但係岩氣候的時候就唔岩著lu
我唔想浪費左d衫仔幫到人
so我想依size同幾多個月大黎分好佢

別墅

好媽媽勳章

thanks 影子!
my bb need 9-12 months size clothes.

大宅

複式洋房

咁呀~
不如咁聽日旺角新世紀廣場你地攤分左佢
係個到有公園有地方換片可以慢慢搞
ok嗎?

大宅

哇~~太公分豬肉----人人有份啊~~哈哈
好啦~~反正聽日我都要出街仔~~下午兩點後我都會系旺角區架啦~~到時你CALL我啦~~

複式洋房

好呀~
catcat 我pm個電話比你啦
你call我呀

qq if catcat call左我再call你約實幾點啦

首頁

尾頁

跳至