跳至

首頁

尾頁

大宅

Waiting to seeing your photos.

原文章由 Memi 於 07-7-17 17:00 發表
嘩 :lol: :lol: :lol: Winnie, 張張都影得你地好自然好lan呀. 我都鍾意life studio但hubby鍾意vital pixel:tongue: :tongue: , so book左8月去vital pixel.
~-~-~-~-~-~wingwingchu

大宅

del del del del

[ 本文章最後由 dd104 於 07-8-9 16:24 編輯 ]

別墅

哎, bad experience!!! 兩仔豬都不在"狀太". 一個"ham"足全程, 一個到studio無耐開始"fat"燒!! 真激死我!!!!

http://albums.vitapixel.com.hk/200708/michael_justin/portrait.htm

原文章由 wingwingchu 於 07-7-27 12:26 發表
Waiting to seeing your photos.

大宅

大家近況如何?

大宅

原文章由 wingwingchu 於 07-9-19 12:57 發表
大家近況如何?

wingwingchu,

近來我多數喺 "攝影特區" 度 "蒲" :mrgreen: 近來 ok 啦, Jason 返 k1, 因為上年已返咗 n1, 所以都好適應 唯一令我頭痛 ge 咪又係食飯 lor, 出街食飯都好 d, 喺屋企食飯就一定走來走去, 攞呢樣攪嗰樣, 鬧又唔得氹又唔得, 都唔知點好 仲有, 每次打開報紙見到 d 學校開始報名同面試, 就頭痛 我仲未開始諗, 但有 d bk 媽咪 (個小朋友比 Jason 仲細) 已經去聽講座

大宅

Small_Cloud:

hahaha..... Just opposite to u, I no need to worry about eating of hayhay. Everytime she eat properly, I only worry that she eat too much.

I also go to the "攝影特區" ga. but most of the time just watch w/o message law.

Talk? u mean the Primary School Talk! Have to attend when our kid still study K1?

原文章由 Small_Cloud 於 07-9-24 23:15 發表

wingwingchu,

近來我多數喺 "攝影特區" 度 "蒲" :mrgreen: 近來 ok 啦, Jason 返 k1, 因為上年已返咗 n1, 所以都好適應 唯一令我頭痛 ge 咪又係食飯 lor, 出街食飯都好 d, 喺屋企食飯就一定走來走去, 攞呢 ...

大宅

原文章由 wingwingchu 於 07-11-15 12:36 發表
Talk? u mean the Primary School Talk! Have to attend when our kid still study K1?

Yes, talk for P.1 Some of them are preparing the profolio lar Their kids are younger than ours

大宅

祝各位 2004 年 1 月出世 ge 小朋友,

聖誕快樂

新年進步 !!!

大宅

唔見哂 2004 年 1 月 ge 媽媽 :-(

各位小朋友今個月都 4 歲生日啦, 祝各位小朋友聰明仱俐, 快高長大, 身體健康, 人見人愛 ....................... :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

大宅

我報到先.我仔仔都係2004年1月架. 我都想 知同其個D小朋友成長係點架.

大宅

hi all, 其實我唸計埋計埋我都有成3年無入過黎呢個topic了, 唔知仲有無人記得我, hehe~~~
anyway, 你地d小朋友點呀? 而家你地仲有無gathering呢???

大宅

原文章由 poo_law 於 08-1-29 13:37 發表
hi all, 其實我唸計埋計埋我都有成3年無入過黎呢個topic了, 唔知仲有無人記得我, hehe~~~
anyway, 你地d小朋友點呀? 而家你地仲有無gathering呢???

老實講, 我唔記得 (因為冇記性)
原則上我日日都上 bk 同人 chat, 但黎親都唔見以前 d 媽咪

大宅

small_cloud, haha, 唔緊要啦, 我呢d small potato, 點會有人記得啫~ 見唔到以前d媽咪唔緊要啦, 同我呢d新媽咪傾計lor~ 係呢, 你仔仔而家o係邊讀書架?

原文章由 Small_Cloud 於 08-1-29 16:56 發表

老實講, 我唔記得 (因為冇記性)
原則上我日日都上 bk 同人 chat, 但黎親都唔見以前 d 媽咪

大宅

原文章由 poo_law 於 08-1-30 09:25 發表
small_cloud, haha, 唔緊要啦, 我呢d small potato, 點會有人記得啫~ 見唔到以前d媽咪唔緊要啦, 同我呢d新媽咪傾計lor~ 係呢, 你仔仔而家o係邊讀書架?

唔關大小薯仔事, 係我一嚮冇記性

Jason 早兩日啱啱 4 歲生日, 宜家係北角衛理堂幼稚園讀 k1 好多人都話佢乖, 但喺屋企就超曵

大宅

我個囡係月頭生日既, 佢生日果日我地帶左佢去迪記玩呢~ 我隻囡咪又係, 一d都唔似女仔架, o係屋企好鐘意爬高爬低, 仲專登做埋d野令細佬喊黎令我pay attendtion.
黎緊我唸住同佢轉校了, 因為我地會搬屋喇~~~

別墅

:恭: :喜: :發: :財:

禁止訪問

大宅

原文章由 suilangmui 於 08-2-15 22:24 發表
poo_law,
我一見到你個名我就認得你喇.

其實我自己都年幾兩年冇入過o黎喇. 大家o既小朋友發展如何? 做o左4歲個發展test未?

係喎, 4 歲要做評估喎, 完全冇咗件事添

大宅

我只係帶左我個囡去左做驗眼only, 因為我1月頭打電話返健康院約期, 佢同我講話d期好full, 要約到5月先有得做~ 跟住話其實4歲係要做埋驗眼test既, 咁我咪booked埋lor, 點知佢又咁快有期, 咁就驗左眼先lor~ 你地d小朋友有無驗眼呢?

原文章由 Small_Cloud 於 08-2-19 10:17 發表

係喎, 4 歲要做評估喎, 完全冇咗件事添

大宅

點解我打去book時,姑娘話三歲做了評估,要五嵗才做???四嵗只驗眼?

原文章由 poo_law 於 08-2-24 00:10 發表
我只係帶左我個囡去左做驗眼only, 因為我1月頭打電話返健康院約期, 佢同我講話d期好full, 要約到5月先有得做~ 跟住話其實4歲係要做埋驗眼test既, 咁我咪booked埋lor, 點知佢又咁快有期, 咁就驗左眼先lor~ 你地d小朋 ...

首頁

尾頁

跳至