跳至

首頁

尾頁

大宅

有d咁既事? 唔知喎, 會唔會係間間健康院唔同既呢~ 因為我知我果間以前佢地細過果陣每次去完健康院, 佢都會幫你booked埋下一次個期既, 但我知出面果d係每次都要自己再打去約既~ 會唔會係間間既做法唔同呢? 我果間係將軍澳既~

原文章由 venuslly 於 08-2-27 15:00 發表
點解我打去book時,姑娘話三歲做了評估,要五嵗才做???四嵗只驗眼?

複式洋房

吾使:-(窩﹐ 今日心血來潮上來逛下﹐ 見返你真係開心呀﹗
Jason 大個仔左好多窩﹐ 仲有D憂鬱小生 FEEL 添﹗ 好有 protential 做明星呀

以後會勤D上黎架啦:D

原文章由 Small_Cloud 於 08-1-21 11:50 發表
唔見哂 2004 年 1 月 ge 媽媽 :-(

各位小朋友今個月都 4 歲生日啦, 祝各位小朋友聰明仱俐, 快高長大, 身體健康, 人見人愛 ....................... :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: ...

大宅

原文章由 NatMom 於 08-3-3 00:21 發表
吾使:-(窩﹐ 今日心血來潮上來逛下﹐ 見返你真係開心呀﹗
Jason 大個仔左好多窩﹐ 仲有D憂鬱小生 FEEL 添﹗ 好有 protential 做明星呀

以後會勤D上黎架啦:D

...

NatMom,

好開心喺度再見到您 Natalie 近來點呀, 做咗評估未, 我早兩日收到健康院封信, 不過要約到 5 月中先得 (因為我揀星期六)

大宅

原文章由 venuslly 於 08-2-27 15:00 發表
點解我打去book時,姑娘話三歲做了評估,要五嵗才做???四嵗只驗眼?

5 歲仲要去健康院咩,都冇人講過 等我問下先.

大宅

我都好耐冇上過黎啦,大家好嗎.

首頁

尾頁

跳至