自由報料

跳至

首頁
12345...9

尾頁

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 多啦A夢音樂劇

jennchung 寫道:
babyhowie講得啱!門票會在1月8號公開發售,經兒童的科學有8折優惠,大小同價,每日只演一場19:30.

4/2 & 5/2 有日場15:30,
我訂左4/2 日場。

大宅

吓!嗰位阿生無同我講過有日場喎,日場都好 :lol:
Christy同Daddy講:Daddy你真係好靚仔! 8-)

伯爵府

點解你地可以訂到既? may i know how can i book ticket NOW??

民房

請問套劇演幾多個鐘?什麼語言?

洋房

Is ticket needed for kids under 3?

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

查詢電話:2911 6672 (10:00-18:00)

大宅

問左la....得7:30 場, 佢話要睇反應先開日場, 唔知各位會買幾多錢票多呢? 最平 88, 最貴係 288
08/01公開發售 (tom lee & 快達票)
地點係會展

民房

問左..手抱唔駛....不過就冇額外坐位

民房

個音樂劇大約係1小時30分
用返卡通片既廣東話配音

民房

更正:
查詢電話:2911 6682 (Vincent Cheung )

民房

<<多啦A夢音樂劇-Live in Hong Kong 2006>>

上演時間:Feb 02, 2006-Feb 05, 2006
場數 :Feb 02(19:30)
03(19:30)
04(19:30)
05(19:30)
票價 288 ,$228, $168 ,$128, $88
查詢電話:2911 6682(Vincent Cheung)

**門票將於8/1 在各通利琴行, 快達票(tel:31 288 288)
公開發售.

故事大鋼: 多啦A夢是一隻由二十二世紀所創造出來的機械
貓,故事一開始就可以看見生產多啦A夢(元祖)的過
程.他過著平淡而忙碌的生活.
一天多啦A夢(元祖)睡醒時,發現自己的耳朵被
機械老鼠吃掉.............

演出角色: 多啦A夢, 多啦A夢(元祖), 羅拉(貓女), 大雄,
靜香, 胖虎, 小夫

民房

<<多啦A夢音樂劇-Live in Hong Kong 2006>>

上演時間:Feb 02, 2006-Feb 05, 2006
場數 :Feb 02(19:30)
03(19:30)
04(19:30)
05(19:30)
票價 288 ,$228, $168 ,$128, $88
查詢電話:2911 6682(Vincent Cheung)

**門票將於8/1 在各通利琴行, 快達票(tel:31 288 288)
公開發售.

故事大鋼: 多啦A夢是一隻由二十二世紀所創造出來的機械
貓,故事一開始就可以看見生產多啦A夢(元祖)的過
程.他過著平淡而忙碌的生活.
一天多啦A夢(元祖)睡醒時,發現自己的耳朵被
機械老鼠吃掉.............

演出角色: 多啦A夢, 多啦A夢(元祖), 羅拉(貓女), 大雄,
靜香, 胖虎, 小夫

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

買個本書有八折訂飛低好多喎

水晶宮

兒童科學電話:28893981

大宅

kwan0520 寫道:

今日問過vincent cheung,佢話8號前就計好經冒險樂園的優先訂票,然後8號便公開發售餘下的. 經兒童科學訂票的便要看公開發售情況而定,有可能坐得好後,因公開發售已即時知座位.
我好緊張訂唔訂到ar,因我係叮噹super fans. 冇得睇我會 :-( ka.
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~珍惜眼前人 :-)

珍珠宮

請問有無人已買了本"兒童科學"既書

民房

有丫~~有咩幫到你?

珍珠宮

nap 寫道:
[quote]

有丫~~有咩幫到你?[/quote]

妳會否訂飛?? 請問表格內可否有日場選擇(2/4 & 2/5)

子爵府

I also called Vincent this morning and he told me different thing. He said seats will be marked when they received the 兒童科學訂票. So the priority depends on the date, not the channel. But tickets of 兒童科學訂票 will be sent out 1-2 weeks after 23/1 (the deadline).
You call Vincent again to clarify.
janetc 寫道:
[quote]

今日問過vincent cheung,佢話8號前就計好經冒險樂園的優先訂票,然後8號便公開發售餘下的. 經兒童科學訂票的便要看公開發售情況而定,有可能坐得好後,因公開發售已即時知座位.
我好緊張訂唔訂到ar,因我係叮噹super fans. 冇得睇我會 :-( ka.[/quote]

珍珠宮

tigger_bb ,

我今早都找咗vincent啦, 我會買本書攞張表嚟訂飛, 因平好多.

首頁
12345...9

尾頁

跳至