自由報料

跳至

首頁
23456...9

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Re: 多啦A夢音樂劇

nap 寫道:
[quote]
kwan0520 寫道:
請問有無人已買了本"兒童科學"既書

有丫~~有咩幫到你?[/quote]

Can we fax the order form?

男爵府

兒童科學要$60, 都幾貴, 我問左vincent cheung有日場, 4-5/2 (2場) 3:30.

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

剛剛見到兒童科學 NO. 9 買 $30, 快D去買 LA.

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

JChan 寫道:

Can we fax the order form?

Cannot accept the fax copy..

珍珠宮

SUSANNA 寫道:
剛剛見到兒童科學 NO. 9 買 $30, 快D去買 LA.

我都買咗本$30(無玩具送), 今日會寄張form去訂飛, 我哋會睇2/5既日場

子爵府

Which class of seat is better for a child ?
Except class A, all other classes may be sitting on two sides.

珍珠宮

tigger_bb,

I will book class A for us. You can try to book class B, class B has two sides and middle

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都係book 5/2 日場 B 區.

別墅

請問那張FORM 有無寫住最遲最幾時寄?

kwan0520 寫道:
[quote]
SUSANNA 寫道:

我都買咗本$30(無玩具送), 今日會寄張form去訂飛, 我哋會睇2/5既日場 [/quote]

珍珠宮

Leiyuemun 寫道:
請問那張FORM 有無寫住最遲最幾時寄?

1月23日

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

各位,
問過兒童科學啦!
唔接受無可fax / copy form,
佢地無非想你買佢本書,
如果一個人買,幾十人copy 張 form,
佢地米好唔得惦?!
我計過條數喇,如果訂A區,投資$60買佢本書都抵

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

請問「兒童的科學」那兒有得賣?我剛才去7-11搵過,但找不到。 :-(

洋房

ok 有得賣, $30 本

TEL : 2889 3981
http://hk.soho.yahoo.com/multimedia

大宅

請問那裡有座位表可看?謝謝。

大宅

BabyChristy 寫道:
我想問下, 如果寄張form去訂飛(兒童科學), 係咪一定有飛家?? ?-( 有無人有"兒童科學"嘅電話??

I also want to know.
Through "兒童科學" 訂飛,有冇得揀位?

珍珠宮

Jackielee,

無得揀位,但有八折

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

請問A區是否最貴果隻$288,跟著B區係$228,如此類推?

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

經兒童科學訂飛,只能夠訂最貴個3區(即A、B、C區)

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

咁有冇寫明A區係第1至第幾行?B & C區又第幾至第幾行?thx!

首頁
23456...9

尾頁

跳至