興趣嗜好

跳至

首頁
12345...99

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

歡迎大家入黎 chat .......

水晶宮

畀面勳章

cc0524    發表於 12-5-9 09:43

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Hi, ladies

cc0524    發表於 12-5-9 09:43

伯爵府

cc,靚豬豬,htt morning

cc0524  tea 早呀.......  發表於 12-5-9 09:44

水晶宮

畀面勳章

teatea15 發表於 12-5-9 09:40
cc,靚豬豬,htt morning

早晨呀 tea

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

茶茶, 早呀!

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

hihi, all sisters...

開新拍..

htts    發表於 12-5-9 11:48

水晶宮

可能因為做左c6 打班, 塊面乾到咩咁...

今日d 2 way cake粉浮晒係塊面到, 完全唔上, 谷鬼氣, 搽d aloe gel上塊面到, 感覺無咁乾, 仲幾好 tim bor

寶石宮

打班 > how much? How many times?

水晶宮

畀面勳章

多利是 發表於 12-5-9 11:47
可能因為做左c6 打班, 塊面乾到咩咁...

今日d 2 way cake粉浮晒係塊面到, 完全唔上, 谷鬼氣, 搽d aloe gel ...

我d皮膚易敏感, 十年都唔化一次妝

htts  你靚咪係囉  我唔得呀, 要化d妝, 唔係超樣衰 (化左都樣衰, 叫好dd)  發表於 12-5-9 12:09

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

多,

咩叫 c6 打斑??

水晶宮

htts 發表於 12-5-9 11:49
打班 > how much? How many times?
我做緊同事介紹既C6 1064 波長激光, 呢隻無創傷性既, 即係唔洗結焦既, 我試做左1次, 會join 3000/10次既packgae, 佢話我d班要做5,6次先見效, 但其實都清唔晒架, 只能去到一半,或淺色d, 如果要無晒,要搵醫生做, 會貴d, 同埋要結焦既, 我老公唔比我做有創傷性既treatment, 所以試呢款囉, if 唔怕要結焦既, 我有其他更抵既options.

htts    發表於 12-5-9 12:10

水晶宮

多,

你係唔係食過水車屋既放題?? 得唔得呀??

水晶宮

靚豬豬 發表於 12-5-9 12:03
我d皮膚易敏感, 十年都唔化一次妝
我平時用bb cream既, 呢排手痕用2 way cake, 不過我放棄啦, 我用唔到既~

水晶宮

cc0524 發表於 12-5-9 12:05
多,

咩叫 c6 打斑??
激光既一種, 較mild既光, 1064波長

水晶宮

畀面勳章

多利是 發表於 12-5-9 12:06
我平時用bb cream既, 呢排手痕用2 way cake, 不過我放棄啦, 我用唔到既~

我連bb cream 都無搽(貪得意買過搽過1~2次), 有野"撻"住晌塊面度就硬係
覺得d皮膚透唔到氣咁, 搽得2~3日又開始出粒粒咁, 所以咪乜都唔敢搽

水晶宮

cc0524 發表於 12-5-9 12:06
多,

你係唔係食過水車屋既放題?? 得唔得呀??
食過, 最初幾好, 後來佢改左分時段, & 貴左, 但食既野我覺得無之前咁好, 之後無去過啦~

日本放題, 我地多數去松屋, 分點多, 平靚正, 要再好d既, 就去石澗囉

水晶宮

靚豬豬 發表於 12-5-9 12:13
我連bb cream 都無搽(貪得意買過搽過1~2次), 有野"撻"住晌塊面度就硬係
覺得d皮膚透唔到氣咁, 搽得2~3日又 ...
咁你真係好敏感wor...而家年紀大左, 又要見人, 唔搽小小野唔得呀...

水晶宮

畀面勳章

多利是 發表於 12-5-9 12:23
咁你真係好敏感wor...而家年紀大左, 又要見人, 唔搽小小野唔得呀...

係呀, 不過好彩我塊面無班, 如果唔係想用粉遮下都唔得

寶石宮

多利是 發表於 12-5-9 12:18
食過, 最初幾好, 後來佢改左分時段, & 貴左, 但食既野我覺得無之前咁好, 之後無去過啦~

日本放題, 我地多 ...

Expensive?

首頁
12345...99

尾頁

跳至