自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

KFC換 領數獨遊戲機

肯 德 基 推 出 換 領 計 劃
不 單 小 朋 友 , 就 連 連 鎖 快 餐 店 「 肯 德 基 」 ( KFC ) 也 受 數 獨 遊 戲 機 的 熱 潮 所 吸 引 , 將 於 本 月 十 六 日 起 推 出 電 子 數 獨 機 連 藍 色 機 套 , 內 置 超 過 六 萬 個 謎 題 , 設 有 初 級 、 中 級 及 高 級 三 個 級 別 , 並 有 提 示 及 出 錯 功 能 , 市 民 只 需 消 費 滿 三 十 元 , 加 三 十 八 元 就 可 換 領

仲有排等…不過

男爵府

BK Milk勳章

Re: KFC換 領數獨遊戲機

一定等...........la
16/01/2006

大宅

好想要~ 唔知換唔換倒呢?
歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

子爵府

乜"數獨"好好玩架咩?
點玩架?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

男爵府

好玩嗎?

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

Hi Vin,

可參考呢個website:http://www.sudoku.com/

將1-9既數字填番入格內,每個細9格內只可以填1-9數字.
每行包括直及橫都係1-9,唔可以有重複數字出現.
木村

子爵府

俾你地講到 我都想換部 玩下....
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買咗番lai, 我想我會一日玩到黑!

公爵府

記住15/1再提我呀

公爵府

好媽媽勳章

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

該用戶已被刪除

大宅

子爵府

我而家已經沉迷左呢個game啦!!

子爵府

hello k.k,
thankyou~
原來係呢啲game,咁我唔玩喇~:lol:
我好怕要用腦,一定會玩到好忟.
如果俾我個女見到嗰部機~
佢玩唔掂就走嚟煩我~~

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

我都係~見到咁多空格就怕怕.
仲要諗,數字又唔可以重複添~咪攪我喇~!!!
不過我老公玩得好犀利架!佢話好容易喎~
木村

子爵府

哈~
有啲人係比較鍾意接受挑戰,
但係我就唔得喇~個腦會"拿埋一舊"~
:lol:

子爵府

vin:
又未必