自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

你地D鞋碼會唔會好快就甩? 我就算新鞋, 著得密D(一星期3-4日)就好快爛鞋碼要去整.

唔知係咪我行得特別衰.......

禁止訪問

畀面勳章

侯爵府

著高跟鞋的JM們......

有d高跟鞋係要自己搵鞋佬整一整先著得耐.....
我以前著之前會搵鞋佬整整對鞋先著,一對星期一至五都著,平均都著到年半

珊瑚宮

畀面勳章

唔會 wor ~~

子爵府

唔係,我都要成日換鞋碼,最誇張是新鞋穿到第二次就要換,就算是五六千元一對的也有同樣情況;我覺得是一個小小的鞋跟要承受不少的重量,仲要而家既行人路好多都是磚地,又不平又多坑。

adachung23  可能我太重...  發表於 12-5-9 11:56

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

好媽媽勳章

我自從生完 就冇著高跟了, 係有時去飲時先著, 1著就pk

禁止訪問

畀面勳章

珍珠宮

回覆:著高跟鞋的JM們......

平貴都會,點都要整一次

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:著高跟鞋的JM們......

鞋碼=鞋踭?
我著3吋斗零踭,好差嗰d就2-3個月要換鞋踭,通常

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:鞋碼=鞋踭? 我著3吋斗零踭,好差嗰d就2-3

原帖由 Ryanma 於 12-05-09 發表
鞋碼=鞋踭?
我著3吋斗零踭,好差嗰d就2-3個月要換鞋踭,通常
.....通常都著到一年半載都唔駛換。

子爵府

親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

我著斗零踭會蝕得快啲,所以高踭鞋我數會著船踭或大踭。

禁止訪問

子爵府

回覆 回覆:阿早!的帖子

個鞋跟太幼就會咁,而家盡量唔買,改買粗跟的,免煩!

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

又幼又平果d會law

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

me 2, 汞汞汞平貴都會

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 阿早! 的帖子

我都係呀, 所以新鞋一定先去搵人打鞋碼.

首頁

尾頁

跳至