爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

男人"偷食"是否正常!

想問下各位爸爸,如果發現自己老公偷食,響你哋男人立場,個女人應該比機會,還是要離婚!還是有其他意見!
男人去叫X,是否好平常!請發表!THANKS!
I LOVE YOU BABY !

子爵府

Re: 男人"偷食"是否正常!

去叫X仲識返屋企,婚姻仲有得救.最怕係同出面個女人玩真感情

個人認為幾好既男人都會出軌,差在邊年會出事,佢自已醒唔醒目,有無比老婆拆穿.

我識好多好好先生都係咁,令我跌破眼鏡.最近到我大姐夫出軌,今年48歲 :-(

別墅

由 xdog 於 2006-01-03 15:05:58想問下各位爸爸,如果發現自己老公偷食,響你哋男人立場,個女人應該比機會,還是要離婚!還是有其他意見!

拍拖連結婚已十年了,未偷食過,但我都不敢保證自己以後的路會怎樣,都會有時心思思,但我就警惕自己可能破壞了自己的家庭,而且我不太喜歡要付錢的感情,所以暫時還未曾不忠過!
是否正常很難說,我有一些朋友真的無女不歡,不能無慾,
但就識得返屋企!
上去找女,但放棄家庭那些,我覺得那是最不明智的做法!

是否要離婚,很講階段性,兩個人唔開心咪分開囉,大家也可另外再找伴侶,但如有孩子,就要深思熟慮一點了,離婚對孩子是有一定的影響的!

大宅

但我想問下,男人通常有呢種行為,係咪老婆有某種問題出現,先導致偷食,例如:sex,性格不合等各式各樣問題?
如果婚姻一直無問題,但男方仍去偷食,比老婆揭發,而且有2個小朋友,個老婆好慘,,,但男方仍深愛對方,只係一時湖塗,叫女方比機會,女方應該點做!!!!請發表!

該用戶已被刪除

男爵府

唔係話?!

xdog 寫道:

大宅

你話呢?咪自己厄自己。

xdog 寫道:

大宅

garon 寫道:
個人認為幾好既男人都會出軌,差在邊年會出事.....

唔係下話

大宅

xdog 寫道:
但我想問下,男人通常有呢種行為,係咪老婆有某種問題出現,先導致偷食,例如:sex,性格不合等各式各樣問題?
如果婚姻一直無問題,但男方仍去偷食,比老婆揭發,而且有2個小朋友,個老婆好慘,,,但男方仍深愛對方,只係一時湖塗,叫女方比機會,女方應該點做!!!!請發表!

機會o既野比得一次就會有第二次, 就算你心想比機會佢, 都要炒鑊甘之後先至好比, 太容易有的機會完全冇警惕作用.

別墅

咁如果女人出去搵男人, 男人會唔會比個機會個女人 ? 各位男士比d意見 ! 我都想知道你地既睇法 !

別墅

由 M.Cheuk 於 2006-01-04 15:25:17
咁如果女人出去搵男人, 男人會唔會比個機會個女人 ? 各位男士比d意見 ! 我都想知道你地既睇法

一定唔會︳
我都唔去偷,你去偷!

別墅

哈哈 !!!!!雙方都唔偷咪好囉 !!!!!!!!!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

其實我同我太太都好尊重婚姻, 覺得係一個一生0既約, 離婚唔係一個方法, 而係一個傷害. 係大人一時0既決定, 不過對小朋友而言, 係一生0既傷害. :-(

雖然我都要06年先為人父, 不過我都唔想我0既下一代會同我一樣要去親身感受一個冇家庭溫暖0既童年.

做得夫婦, 一定有欣賞過對方, 希望大家諗到離婚呢步之前, 認真想一想有冇其他方法.... 離婚係唔係真係唯一解決方法??
一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

別墅

我贊成應該要尊重婚姻 架 ! 我想講既係既然尊重婚姻, 點解要出去偷食呢 ? 我唔認同男人比藉口自己, 如果換轉左個女人就唔可以 ! 雙對既 !

大宅

如果男人"偷食"係正常,女人"偷食"都一樣係正常!咁仲有乜問題?

伯爵府

男人有"偷食"的念頭係好正常,但係出去"偷食"就絕對要不得,各位要去"偷食"的男士唔該想清楚後果,一隻碎咗的玻璃杯就算修補返都永遠有條痕,你和太太子女的關係也是一樣.

大宅

jcctiu 寫道:
男人有"偷食"的念頭係好正常,但係出去"偷食"就絕對要不得,各位要去"偷食"的男士唔該想清楚後果,一隻碎咗的玻璃杯就算修補返都永遠有條痕,你和太太子女的關係也是一樣.

jcctiu :

我十分認同你既說話,但男人去玩可以唔理屋企老婆仔女,特別sex呢樣野,男人一定會受唔住誘惑!
但女人會相反會唸仔女老公,同後果先,同埋大部份都唔會同d無感情既人"上床",.但男人10個有9個都抵受唔住引誘!
正所謂邊有"貓唔食魚"!

民房

我都想問下呢個問題.
個情況係女既突然間有性冷感.
幾個月先比你做一次.
仲要係衫都唔除.
呢度唔準摸. 果度唔準碰.
淨係比你好機械式咁做, 仲要係催你完事.
想問問. 如果個女既係咁, 個男既可以點?
偷X 又千夫所指. 唔偷又同太監有咩分別?

民房

妳好:我睇過妳講的話妳應該是太太的一方.其實當男方在外面偷食或是去了一樓一.其實個問題都是在兩個人生活上出了問題先會這樣.妳應先去了解大家出了什麼問題.是因為大家工作煩忙冇時間關心對方.還是性生活出現問題.我最近睇了一電影叫偷情家族是講男方去偷食.太太因為老公時常工作夜回家.冇時間去滿足她.她晚上等個小朋友訓了後自己都去偷食.其實個女方是一個好好的太太是因為有問題出現她先會這樣做.(我唔係幫妳先生講野)徐飛地球上的男人死晒妳就不須要怕這個問題.就算妳離婚後新的男友都有可能和他一樣.應該先去了解問題的所在然後問自己應唔應該去比這個機會對方.大家講清楚.(還有妳點知先生有偷食呢

民房

唉.........最痛苦的是...........
我是男方. 我的矛盾及掙扎又有幾同人明白.

首頁

尾頁

跳至