興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

JENNYSKY 發表於 13-7-6 20:20
玩得開心D,我去布吉,一行18人的自由痕,諗起都頭痕
18人... 好熱鬧呀...

有咁多人可唔可以包團﹖有人帶無咁煩,搭車唔駛分車,人多意見多,同埋包團都可以自己話事去邊度(我估)...

我地8月去墾丁,一行6人~

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:talkative+發表於+13-7-6+14:50+我而

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:JENNYSKY+發表於+13-7-6+20:20+玩得

原帖由 小草 於 13-07-12 發表
18人... 好熱鬧呀...

有咁多人可唔可以包團﹖有人帶無咁煩,搭車唔駛分車,人多意見多,同埋包 ...
包團好貴,自己去hea住玩好多local圍去到揾都可以。墾丁都好玩,又係陽光海灘,自駕遊都好方便

錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

JENNYSKY 發表於 13-7-13 20:32
包團好貴,自己去hea住玩好多local圍去到揾都可以。墾丁都好玩,又係陽光海灘,自駕遊都好方便:wah ...
I see... 我以為自己去貴D添~
我地包車呀,草佬話未試過自駕怕唔識路,同埋有人揸車輕鬆D,可以傾偈~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

小草 發表於 13-7-14 00:22
I see... 我以為自己去貴D添~
我地包車呀,草佬話未試過自駕怕唔識路,同埋有人揸車輕鬆D,可以傾偈~

羨慕死人啦!一個二個都去女痕:;pppp:

版主

包包魔怪媽咪 發表於 13-7-18 02:56
羨慕死人啦!一個二個都去女痕
你都去踏過長城啦~
我幾年無去女痕喇,今次近近地帶老爸搭下飛機~

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小草 發表於 13-7-18 09:36
你都去踏過長城啦~
...
係囉,我都未做好漢.

我都有帶埋亞媽去,一來可以睇下仔,二來佢退左休,仲行得走得當然要帶埋佢去玩.

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

包包魔怪媽咪 發表於 13-7-18 02:56
羨慕死人啦!一個二個都去女痕

你幾時同我去一轉台灣jet

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

小草 發表於 13-7-18 09:36
你都去踏過長城啦~

咁又係。有機會妳都去做好漢吖

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

JENNYSKY 發表於 13-7-18 17:30
你幾時同我去一轉台灣jet

等妳契女『返來』先啦!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

包包魔怪媽咪 發表於 13-7-19 03:07
等妳契女『返來』先啦!
『返來囉』『返來囉』

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:包包魔怪媽咪+發表於+13-7-19+03:07+

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至