跳至

首頁

尾頁

洋房

請問BABY飲S26的媽咪

妹妹由出世到依家飲S26奶粉.臭臭味道勁犀利.有聞過的人都話臭死佢地啦. :lol: :lol: 之前我換過一次奶粉--能恩.但係妹妹飲咗能恩之后,屙好多好多臭臭,多到去到頸度.后尾又轉番S26. 請問你地BABY會唔會咁樣呀?

今日去健康院做4個月身体檢查.妹豬8.15公斤,身長65厘米.2月4日上午要見醫生.因為肥.醫生睇完先講,如果再肥落去,要食營養餐.我當時赶住去返工,情急之下,唔記得問營養餐係乜嘢.

男爵府

BK Milk勳章

Re: 請問BABY飲S26的媽咪

我妹妹都係飲S26,D臭臭一樣好臭,成兩日去一次,是否正常.
另外老公個細老個老婆個B初頭都係食S26,後來因為D臭臭一粒粒好硬,就轉左美讚臣就好D.

大宅

我彤彤d ng ng都係好臭,佢三日先去一次,佢都係飲s26。
寶貝彤彤及欣欣 !

男爵府

好媽媽勳章

我Henry d ng ng都係不是好臭,佢一日去一次or二次,佢都係飲s26,但有時會青色就好臭,但很少會青色

歡迎click click

郭家曦的個人網頁

大宅

係唔係個個人唔同呢 ?-( ?-( 大家都係飲s26,但ng ng就唔係日日都有得呵
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

我個b都以前都係飲S26架
又係兩日先王一次ng ng
之後大大下,仲衰,有試過五至六日一次
d ng ng都係勁臭
好多人都話s26好熱氣
所以我地後尾轉左雪印思敏兒
宜家ng ng好好多,唔硬又冇咁多綠色

男爵府

BK Milk勳章

嘜d ng ng 唔係墨綠色,好死臭,仲去到面紅紅

洋房

不過,我妹豬D臭臭每日都有,有時仲一日兩次.可能佢飲得多.依家每日飲35安到40安奶.

子爵府

我個仔都係依s 26 ..不過日日都有唔唔..但好臭
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

男爵府

迪迪都是S26,ng ng臭到阿媽都唔認得...
8.15kg 65cm就要見醫生減肥,咁慘啦...我個b實要減硬

OMA媽咪 寫道:
妹妹由出世到依家飲S26奶粉.臭臭味道勁犀利.有聞過的人都話臭死佢地啦. :lol: :lol: 之前我換過一次奶粉--能恩.但係妹妹飲咗能恩之后,屙好多好多臭臭,多到去到頸度.后尾又轉番S26. 請問你地BABY會唔會咁樣呀?

今日去健康院做4個月身体檢查.妹豬8.15公斤,身長65厘米.2月4日上午要見醫生.因為肥.醫生睇完先講,如果再肥落去,要食營養餐.我當時赶住去返工,情急之下,唔記得問營養餐係乜嘢.

大宅

.

大宅

Aidan also S26... 2日1次 ng ng

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章

嘩∼∼8.15公斤,身長65厘米,都要減肥食營養餐..
我個b咪...
佢尋日重係得62cm咋....
佢唔係食s26,係思敏兒,不過唔係日日有大大,d大大係墨綠色+勁臭... 

洋房

都係2日一次大便便...真係超級臭...哈哈...
不過又吾會好硬, 算OK喇...

別墅

我bb飲s-26,ngng好臭架.
俾人笑,惡人痾臭屎..嘻嘻
我記得頭2-3個月, 佢對s-26敏感,
谷極屎都痾唔出又扭肚痛.
而家幫佢轉左2餐明冶.
不過好似都係敏感

洋房

妹豬1月6號夜晚去醫生度打預防針.醫生話,唔使緊張.S26奶粉,臭臭會好大陣味0架.佢話,佢見過一個4個月0既男仔,12公斤重,係香港0既冠軍添.但係0固BABY一路到2歲,都係12公斤.醫生話,BABY一長高,自然就會瘦.

我D朋友見過妹豬0既,都話佢似一個人-----------鄭則士.

禁止訪問

大宅

你地好呀~我bb現在轉緊食s-26,因之前係全人奶的,但係近日囡囡d皮膚好差,仲好容易就紅晒,而且三至四日先大大一次,請問有無bb同我囡囡的情況一樣?

同埋我應唔應該同佢轉第二隻奶粉?請各位mama比d意見?
thanks~

洋房

linglingming.你0固bb有冇眼膠?喘氣有冇"噓噓"聲?

如果有,不如問吓醫生意見,是否要轉奶粉.

首頁

尾頁

跳至