跳至

首頁

尾頁

複式洋房

呀仔有 5 只牙, 勁鐘意食野, 成日笑, 未識行

複式洋房

複式洋房

回覆:5月30日 BB 入黎傾下

你好,囡囡有七隻牙,識爬識企唔識行。超輕細碼B。識舉手,請請,bye-bye,其他唔識。食兩粥一糊兩奶,兩小睡。

複式洋房

我呀仔仲未識講野, 成日都叫 "mum mum" 要食野

複式洋房

回覆:katrinalee 的帖子

我個女出了4隻牙,有2隻出嚟中。
現在成日hold住你2隻"食"指,四處行。鍾意行而 比較少爬。
識bye bye, flying kiss, Sorry , thank you ..., 前幾日識叫Dad Dad ,今日先識叫 媽媽。
這幾天成日講BB 話,都唔知佢講咩。

她就是生了眼蒼成個幾月都唔好那個B囉!😰

複式洋房

oh, 係唔係要去割放膿呀!

複式洋房

我家小妹得兩隻牙仔,識自己扶住爬起身,未識自己放手企。求救或扭計時識叫媽媽,識拍手。

複式洋房

真係快, 就快 1 歲啦

複式洋房

回覆:katrinalee 的帖子

我們昨天參加了一個1歳BB生日會。雖然D人都唔識,但我個女超開心!
咁你地呢?

複式洋房

今個星期六會在家開 Party + BBQ

複式洋房

亞仔有8隻牙仔,一日三餐奶,兩餐粥,再加水果或BB乳酪,重22.5磅, 高74 cm,上星期開始唔駛扶自己行到,依家可以行到4-5步,只識講"爸爸"、"媽媽"同"Mum Mum",呢個禮拜就成日大叫同講BB話。

複式洋房

haha 我呀仔都開始行到4, 5 步, 成日要睇住佢, 成日都趺到

複式洋房

BB 們生日快樂!🎂

呀囡近這個星期行路方面有很大的進步。
今日出去散步時已無用BB車。但是我現時要他拖住我一隻手才比他行,因為他始終都是學行的初期。
在家就比佢在網床及用學行帶比佢感覺下,自己行雙手無人扶住的感覺。尤其是用學行帶時佢行到唔捨得停,行到佢自己都以為自己已識行咁。

複式洋房

祝所有 5 月30 日既 BB 生日快樂, 開開心心, 快高長大, 聽 Daddy Mommy 話

複式洋房

祝530的bb生曰快樂!身體健康!

複式洋房

別墅

我細女有10隻牙喇... 未識行, 尋日返健康院磅有24磅, 姑娘話要減肥 ...

大宅

我囝囝得19磅

複式洋房

今個星期六會去打 一歲針,到時就知佢有幾重.

複式洋房

我囡囡剛剛打完針,得18磅,一直都係細碼B. 希望打完針無太多強烈反應啦。。。

首頁

尾頁

跳至