跳至

首頁
12345...84

尾頁

珍珠宮

Re: 荔景媽咪俱樂部

bbjm,

今晚等我去會所問下d 詳情先

大宅

cway & YY-BB,

今晚我都去咗會所問咗d詳情. 原來今次係第二次搞. 最多6人一班. 本來係 1月3日開班的, 但因為之前唔夠人, 所以 postponed 到 1/10(即明晚), 1/17, 1/24, 2/7 呢 4 日!

現在有2個人報咗名 (大約歲半至兩歲), 如果有3個就會開得成班! 但因梓亮已經 2 歲4個月了, 所以我怕個課程唔係太適合佢, 有d心大心細......

cway 寫道:
bbjm,

今晚等我去會所問下d 詳情先

別墅

1) 地點:HLP 會所
2) 形式: 遊戲,抽獎(請提議)
3) 日期: 5/3 ,12/3 19/3,26/3 (Sunday)
4) 時間: 下午 a.2-5 / b.3-6 (請提議)
5)食物你們提議一下,哪一間好吃...(有沒有人有discount~~)
6) MC兩個(請自告奮勇啦^-^ THX!)

報名人數:
1) YY-BB (2大1B) (5/3,12/3,19/3,26/3)
2) elaineymso (2大1B) (5/3,12/3,19/3,26/3)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

別墅

3) 日期: 5/3 ,12/3 19/3,26/3 (Sunday)
5)食物你們提議一下,哪一間好吃...(有沒有人有discount~~)

報名人數:
1) YY-BB (2大1B) (5/3,12/3,19/3,26/3)
2) elaineymso (2大1B) (5/3,12/3,19/3,26/3)
3) Peggy_Chan (2大1B) (5/3,12/3,19/3,26/3) - b. 3-6pm
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

別墅

各位好, 我沒有上來幾日, 原來已經開了個新 topic. 依家先過來報到.

bbjm,
我之前已經見到有 playgroup, 不過見只有6人, 成日以為已經滿, 所以沒有報.
依家唔知今天開成班未呢?

搞 gathering? 好呀! 我已經報名啦!
到會方面, 是否會選 Pizza Hut 之類? 我公司聖誕節時叫 Pizza Hut 到會, 都可以接受.

男爵府

peggy_chan;

pizza Hut我都有諗過,新都會有一間~
如果係既話,要睇下你地喜歡食d什麼?
大家可提議下

男爵府

all;

抽獎方面以交換禮物形式好唔好呀
定係有冇人贊助

別墅

YY-BB,
其實我都係諗D適合的食物給B食. Pizza Hut 有如意粉, 通粉, 口者喱之類的食物.
如果 M記或肯德基, 好似唔係咁健康, 唔係咁適合B食.

但如果 2- 5 或者 3-6 搞的話, 可能叫少少 (下午茶份量) 就得 因為之前已經食了午餐, 之後又要食晚餐

珍珠宮

bbjm 寫道:
cway & YY-BB,

今晚我都去咗會所問咗d詳情. 原來今次係第二次搞. 最多6人一班. 本來係 1月3日開班的, 但因為之前唔夠人, 所以 postponed 到 1/10(即明晚), 1/17, 1/24, 2/7 呢 4 日!

現在有2個人報咗名 (大約歲半至兩歲), 如果有3個就會開得成班! 但因梓亮已經 2 歲4個月了, 所以我怕個課程唔係太適合佢, 有d心大心細......
bbjm,
我都問過會所喇, 原來1/10個班因只有個人報名, 所以延到2月喇, 我已經留左名比佢地. 至於內容係每個星期唔同, 導師會預備定唔同既教材, 等小朋友可以一齊玩下囉. 其實如果梓亮平時都有返開nursery, 咁就真係要考慮下喇, 又或者如果你想比佢當玩下囉, 就參加都冇所謂

珍珠宮

報名人數:
3) Peggy_Chan (2大1B) (5/3,12/3,19/3,26/3) - b. 3-6pm
4)cway (2大1B) (5/3,12/3,19/3,26/3)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

珍珠宮

YY-BB, Peggy_Chan,

我都覺得Pizza Hut order 意粉&小食好d

大宅

Peggy_Chan,

完全贊成!!

Peggy_Chan 寫道:
YY-BB,
其實我都係諗D適合的食物給B食. Pizza Hut 有如意粉, 通粉, 口者喱之類的食物.
如果 M記或肯德基, 好似唔係咁健康, 唔係咁適合B食.

但如果 2- 5 或者 3-6 搞的話, 可能叫少少 (下午茶份量) 就得 因為之前已經食了午餐, 之後又要食晚餐

大宅

cway,

我都留左名比佢地呀! 梓亮返咗學之後都冇再上 playgroup 了. 所以我都可以比佢當玩下囉......

cway 寫道:
bbjm,
我都問過會所喇, 原來1/10個班因只有個人報名, 所以延到2月喇, 我已經留左名比佢地. 至於內容係每個星期唔同, 導師會預備定唔同既教材, 等小朋友可以一齊玩下囉. 其實如果梓亮平時都有返開nursery, 咁就真係要考慮下喇, 又或者如果你想比佢當玩下囉, 就參加都冇所謂

大宅

報名人數:
4) cway (2大1B) (5/3,12/3,19/3,26/3)
5) bbjm (2大1B) (5/3,12/3,19/3,26/3)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

珍珠宮

bbjm 寫道:
cway,

我都留左名比佢地呀! 梓亮返咗學之後都冇再上 playgroup 了. 所以我都可以比佢當玩下囉......
咁我地有機會一齊上PG喇

珍珠宮

梓淳尋日打完歲半針, 尋晚都有燒架, 不過我地keep 住比佢食退燒藥, 今日冇事lu

男爵府

Happy New Year!
Wish everyone healthy & happy!
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

大宅

報名人數:
4) cway (2大1B) (5/3,12/3,19/3,26/3)
5) bbjm (2大1B) (5/3,12/3,19/3,26/3)
6) florencechan (2大1B) (5/3,12/3,19/3,26/3)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

大宅

CWAY,