跳至

首頁
34567...20

尾頁

男爵府

Re: ~~2002年4月bb就4歲~~

丸媽媽 寫道:
aves_y

稀客呀! 好掛住你,因為記得你囡囡同我粒丸同一日生日 :mrgreen:

[size=x-large]I miss you too

呢到少咗好多message!! :-( :-(

大宅

mansoklam 寫道:
...
跟住Yoko用10分鐘食完一大碗粥之後,立即再上磅...
瑤瑤: (上左磅,睇到個磅數之後,好開心咁講...)重番啦...有39磅啦
媽咪: 咁咪好....YoYo瘦d唔好咩?
瑤瑤: 唔好....肥d先好架....

[size=medium]果然~~~香港同加拿大d小朋友,對於身材有唔同睇法....一睇d西人身形,就知有幾fit啦(個手臂勁過我大臂),我個囡大個時一定瘦極到有限

Yoko碗粥一定好重料,食左即刻重3磅
又或者呢個係仁慈的磅

yokoma你講得岩,每個人標準真係好受周圍環境影響

大宅

[quote]
aves_y 寫道:
[size=x-large]I miss you too

呢到少

男爵府

macaw,

where are you?

do you have younger sister's pictures?

別墅

由 prettywife 於 2006-03-11 23:47:27

macaw,

do you have younger sister's pictures?

I'm here!!

You can click to Celia's website to see Amelia's photos.
歡迎大家Click去睇Celia&Amelia's Blog ******************************************************* :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

男爵府

macaw 寫道:
[quote]由 prettywife 於 2006-03-11 23:47:27

macaw,

I'm here!!

You can click to Celia's website to see Amelia's photos.[/quote]

大宅

嘩, 好耐冇上黎, 大家好嗎?

靚太,
雖然我屋企都係用分體式, 但我就冇乜研究, 等我問下老公知唔知先.

男爵府

summa,

oh please!

Summama 寫道:
靚太,
等我問下老公知唔知先.

大宅

靚太,
Sorry ah, 老公話佢都冇乜研究喎, 但認為應該都係日本機好d. 或者你 click here 睇下d資料啱唔啱你用?

男爵府

summa,

thanks! :mrgreen:

大宅

cacalam,

今日見到禮瑩, 佢好大隻啊~~~ 成個少女咁, 同毅仔襯到絕呀~~~

大宅

承承媽媽 寫道:
好在~~好在~~~
好在我o個個係仔啫~~~
[quote]
YiuYiuMaMa 寫道:
我: 肥妹仔~~~
瑤: 我o吾係肥妹仔呀
我: 做肥妹仔o吾好咩, 小朋友肥do do好得人鍾意架
瑤: 我o吾要肥, 我要瘦, 瘦先至靚架
我: 邊個講架?
瑤: (望一望個電視) 總之要瘦啦.......
[/quote]

你咪大安旨意呀, 而家d代言人都有男人架.

男爵府

honey,

唔緊要~~!
我屋企睇now,無廣告~~

不過仔就真係仔~~唉~~
有一排承少成日同我講:要睇割will呔呀~~要睇割will呔呀~~ 聽到我耳都側埋都唔知佢講乜,後來有日睇discovery home & health, 轉吓去睇discovery realtime,再轉番去 home & health,於是承少又講:要睇割will呔呀~~咁我諗諗吓至知,原來佢講o既係discovery realtime~~!聽到我呀~~! (discovery realtime係discovery 台專講整車,賽車,釣魚,整飛機呢類o野o既)

男爵府

[quote]
承承媽媽 寫道:
承少成日同我講:要睇割will呔呀~~要睇割will呔呀~~ :-quote]

男爵府

毅仔都係至仲意睇整車,賽車,釣魚,整飛機呢類o野o既節目. 我屋企附近有車房, 如果我地路經, 佢一定要停低來睇下人地點整車先會心熄. 車房d人都識佢啦.

小葵對阿哥d車就興趣不大, 佢仲意煮飯仔多d. 我就覺得男女既興趣真係由細開始就唔一樣.

複式洋房

Will we have a party for they 4 yrs birthday.

男爵府

各位,

我想問吓,你地依家同d細路溫書,嘔血無呀?
我o個個......同佢溫中文,都無乜問題,亦都基本上佢認得晒,一同佢溫英文,佢唔識讀o個d生字,叫佢讀多次,隻衰仔就同我講:我讀咗啦~~我讀咗啦~~c都唔肯讀多次,激死我呀~~! :tongue:

男爵府

'wan' has no problem in eng & chi.
it was her mother (me) who has the problem :mrgreen:

大宅

我從來無企圖或意圖去同哲哲溫書 應該話,我無意識到K1就要溫書 阿媽會好辛苦

係咪真係要溫架

我最多隔個零月清舊reader時,如果佢係附近就叫佢講兩嘴我聽下咋

男爵府

我都無同毅仔溫書 係咪真係要溫架

我都只係試過係換書時,如果佢係附近就叫佢講兩嘴我聽下咋 或者唱下歌仔咁.

首頁
34567...20

尾頁

跳至