懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

想問下各媽咪有無邊隻濕疹膏好用呀?

因之前睇醫生,原來醫生開果隻有類固醇呀!我又唔想比佢用有類固醇果d,所以想問下各媽咪有無邊隻好用囉!我阿b個面仔成日起濕疹呀!
thanks

民房

Re: 想問下各媽咪有無邊隻濕疹膏好用呀?

help~

男爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章

PIGPIG246:

我有一個方法可以唔需要用膏的,不過唔知道你會唔會試,但我個兩個女&姪仔都係用呢個方法既,就係用茶!!我用少少茶葉焗左一杯茶,幫bb早晚用茶抺面,咁我既小朋友面上既粒粒會乾左,過左一段時間就滑返,而我阿嫂之後仲成日用茶一直幫我姪仔抺面,唔知道係咪咁所以我姪仔既皮膚好靚~~你可以諗下試唔試,不過我就冇同醫生講過用呢d方法,呢個方法係我阿媽教的,阿媽話茶係屬於鹼性的,係有利於殺菌喎~~

民房

DUDU!
都試得過wor!咁方便^^!還點屋企都有茶葉嘛,thanks!

男爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章

HEHE~~唔需要客氣...不過小心唔好太熱呀~~而且唔好太溶喎....

男爵府

click here~~

民房

潮流媽咪:
真係好感激呀!唔該晒

複式洋房

我想問下個頭仔都有, 用lee個方法得唔得呀, 之前睇過醫生, 都有用藥膏, 好過一段時間, 而家又起返, 好煩腦....help.... :-(

首頁

尾頁

跳至