美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ++ 香薰購物狂集中地 ( part 17 ) ++

係呀係呀~天文數字~

godiva 寫道:
vivien,

唔買衫 但係買左一大堆化妝品呢

伯爵府

Re: ++ 香薰購物狂集中地 ( part 17 ) ++

godiva,

我 62 99 早死~我老公其實好孝順, 佢覺得天下無不是之父母, 不過佢唔多唔少都頂我呀媽唔住架~
我老公以前對 62 99 出錢多過出力囉...佢怕煩架~
咁我又掉返轉, 我比較細心d~

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

今日係公司試壓力煲, 炆野還可以, 之後煲湯, 嘩 隻煲係咁噴stream 噴到就圍都濕晒...試左2隻歐州牌子, 另1隻細隻d, 水滿d, 佢唔單止噴stream, 直頭係邊邊到噴水tim

請問你地用壓力煲係咪咁架?? 如果係, 仲有人用既?? 用完之後要成個爐頭擦過晒

伯爵府

多利是:

你仲有個妹頂住, 我係獨生女, 唯有頂硬上架咋~
頂唔住都要頂~
我有個朋友同我差唔多情況, 不過佢有個妹 & 細佬, 佢索情搬埋走~

水晶宮

係呀..我個妹話我最醒囉, 仲結埋婚, 乜都唔洗理...

因為我父母錫仔, 蝦女, 所以我個妹被佢地蝦得好慘的... :-( :-(

mcmug 寫道:
多利是:

你仲有個妹頂住, 我係獨生女, 唯有頂硬上架咋~
頂唔住都要頂~
我有個朋友同我差唔多情況, 不過佢有個妹 & 細佬, 佢索情搬埋走~

伯爵府

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

伯爵府

calamus 寫道:
mcmug
上星期5過了honey $$ to you

伯爵府

mommom,

拎返去鋪頭整? 你影張相黎睇下先~

MomMom 寫道:
godiva/mcmug,

講開fur,我有件背心-超暖。有個扣(鐵圈)爛左,邊度有得整?

伯爵府

應該唔會咁架喎?

多利是 寫道:
今日係公司試壓力煲, 炆野還可以, 之後煲湯, 嘩 隻煲係咁噴stream 噴到就圍都濕晒...試左2隻歐州牌子, 另1隻細隻d, 水滿d, 佢唔單止噴stream, 直頭係邊邊到噴水tim

請問你地用壓力煲係咪咁架?? 如果係, 仲有人用既?? 用完之後要成個爐頭擦過晒

伯爵府

多利是:

叫你個妹嫁啦~再唔係返黎啦~

伯爵府

godiva,

我個仔咳到嘔泡, 咁夜 no doctor, 叫左老公去藥房配藥頂住先~
頭先條方唔掂...

伯爵府

煲左粥...老公飲左 coffee 頂住個胃, 食得少少
呀仔咳到嘔泡...食唔落!

伯爵府

呀姨岩岩打黎, 星期四 & 五返工 :-(

伯爵府

多利是:

我枝 mask 係咪比左 godiva 啦?

伯爵府

去睇下個仔先...

水晶宮

mcmug

阿妹嫁左啦, 佢初到美國時就跟1個同性好友雙依為命, 2個1齊住係我地屋企既1間房, 但我老豆比好多說話佢個朋友聽, 又話人地唔比$$, 又話人地痴佢d金康咁, :tongue: 我地仲驚佢地LES 後來阿妹識到而家個老公, 跟住佢朋友去左讀神學, 就咁ending..佢而家個仔都1歲lu...

水晶宮

其實我都幾服我個妹架, 佢由係香港F5全部唔合格(除左中文), 到係美國讀完大學, 真係苦盡甘來咁架..最經典係由180磅趺到12X磅... 你都可以想像到.. :-( :-(

伯爵府

多利是:

好彩~呀妹唔駛再日對夜對你極品呀爸呀媽~

伯爵府

朗朗發燒
岩岩沖左個尤加利 + lavender 浸浴!

男爵府

嘜....你宜家係on call 返工嫁....

mcmug 寫道:
呀姨岩岩打黎, 星期四 & 五返工 :-(

首頁

尾頁

跳至