跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆:屯門媽媽遊樂會

Facebook 咩名?我想入去睇

大宅

好媽媽勳章

FACEBOOK名係 '屯門媽媽遊樂會'

大宅

好媽媽勳章

回覆 micky886 的帖子

請給我FACEBOOK個E-MAIL等我ADD你吖

大宅

回覆 eunice_ma 的帖子

已加了做會員~謝謝你

大宅

請問如何參加616的party 12:00-15:00pm 我已申請加入fb群組。人數1a1c1b

大宅

好媽媽勳章

回覆 agnes_tingon 的帖子

616 6月生日之星大派對

日期 : 6月16日(星期六)
時間 : 12:00 - 15:00 / 15:30 - 18:30

流程 :
12:00 到接待處領取名牌及生日助慶禮物包
12:15 宣佈生日party正式開始及團體大合照
12:30 唱生日歌及每個家庭影生日蛋糕照
13:00 切蛋糕及齊來拉拉Pinata
13:15 集體遊戲(一及二)
13:45 頒獎儀式
14:00 自助餐時間(其間攝影哥哥會替逐個家庭影合照相)
15:00 Party完畢

費用 : 大人$120, 小童免費, 工人$40
費用已包括租場. 到會, 攝影哥哥3小時拍攝, party姐姐, Banner, 禮物包, 遊戲獎品, Pinata, 生日蛋糕

付款方法 :請轉賬到以下銀行戶口並保留入數紙及需於到場時出示正本以茲識別(如到場時未能出示入數紙, 需重新繳付費用方可進場)或可親自到本會繳交款項
HSBC 168-386563-001 TOP EASE IMDL. LTD.
BOC 012-375-1-0013462 KWOK KA WAI EDDIE

付款後請pm我, thx

大宅

我pm左e-mail address比你請加我入群組, 另外party用banner的bb相片要怎樣給你

大宅

回覆:屯門媽媽遊樂會

我也想加入為Facebook 朋友,請給我detail,謝謝!

大宅

好媽媽勳章

回覆 littlebushk 的帖子

請給我FACEBOOK個E-MAIL等我ADD你吖

洋房

回覆:eunice_ma 的帖子

Pls add me
[email protected]

伯爵府

我想了解下,

樓主話 :本會將得到社會福利署既協助, 正式成立為一個合法社團, 希望從而得到政府或其他慈善團體既資助,

請問是什麼合法社團, 睇落似係一間普通CAFE咋喎 ??

別墅

Add me:[email protected]

別墅

回覆:Wingfai 的帖子

Pls add me too
[email protected]

大宅

taiming 發表於 12-6-18 10:28

我想了解下,

你好 , 我都想了解下 , 上你FACEBOOK也不夠詳盡 .

大宅

請問地址係邊度

大宅

幾歲入得?thx

大宅

引用:屯門區媽媽有好消息呀,+本會將得到社會福利

原帖由 eunice_ma 於 12-05-23 發表
屯門區媽媽有好消息呀, 本會將得到社會福利署既協助, 正式成立為一個合法社團, 希望從而得到政府或其他慈善 ...
之前上過去,但group都想係度搞,但有媽媽上過去食野玩,話衛生唔好,所以想反應下,希望你地搞好各方面都乾淨,咁我地就可以安心係度搞活動

複式洋房

回覆:honeycam 的帖子

Hai ya I went there last week no one there ! Is suppose to open, so disappointed! From the outlook of the shop, it's really rundown ! Can't think of any better in it

洋房

Eee ~~Good wor ~~
今個星期 WALK IN 去可以嗎?

大宅

好媽媽勳章

honeycam 發表於 12-6-25 04:28
之前上過去,但group都想係度搞,但有媽媽上過去食野玩,話衛生唔好,所以想反應下,希望你地搞好各方面都 ...
你好呀, 見到你呢個POST後, 我地已即刻向我地FACEBOOK"屯門媽媽遊樂會"經常上黎參與活動的媽媽查詢有關衛生問題, 所以都想向你了解你所講的衛生唔好係指邊一方便呢?係指食物 / 場地 / 定其他呢? 我地都想了解多D, 收集多D意見從而得到適當的改善, 令你地可以安心喺度搞活動!

首頁

尾頁

跳至