跳至

首頁
12345...62

尾頁

大宅

Re: 有冇人住石籬呀??

溫柔,
....我老公又係甘,個女先得果個半月姐,已經諗定要我同佢生個仔....包生仔架
我個女而家生左好多好大粒既濕疹呀,醫生開左cream比佢,揸又唔係唔揸又唔係好煩,老公要我揸,好多人又話有濾固醇唔好揸甘多,你話係咪玩死我呀??!!!!

isywin,
讀得好咪得囉,最緊要佢開心囉

男爵府

pocket,
最慘係我老爺都開口叫我生呢,不過係一定要生女喎,我99早排都叫過我生,佢同我講,你不如趁早生多個女呀,最多我(99)幫你揍嘞!我話如果又係仔咁點算呀?99話如果又係仔你自己攪掂佢? ?-( 我啋佢都有味呀,到時真係仔咪盞我自己辛苦,到時邊個可憐我呀?
健康院d藥膏有類固醇,搽咗之後個患處會變白+,所以千祈唔好搽呀,你試下去d藥房到問下有d咩藥膏比個女搽呀!

別墅

我細個都係住石籬...
十幾年前既經驗係.... 超多飛仔.....好多街童..
好多爛仔中學... 好中學有3間.. 安柱.保綠六世.伍若愉..
但係要好叻先入到.......

我細個(小學)試過幾次有咸濕佬吊尾....麥理x附近都試過, 中學個陣見過露體狂....

我完全無好感...... 不過而家唔知係大左...覺得好似好過以前...唔知係咪d飛仔都大晒... 舊村又拆左... 好似無咁雜.........

大宅

溫柔,
...個都係甘架啦!有仔又想要多個女,有女又想要多個仔,我就同我老公講,睇下佢表現啦,唔好甘快reject佢,等佢對我同bb好d
你見過有人用過有類固醇藥膏之後白左呀........我地去左睇彭常超呀(西醫,你知邊個嗎?),佢都有比類固醇藥膏我BB搽,sofar而家都ok希望唔會有la呀!bb有d位都好左,好彩冇事咋,不過你甘講我都有d驚喎,係咪隻隻都會白架??

大宅

hellohelloalice,
嘩..你細個甘多唔好既回憶既....
我搬左來几年姐,而家緊係同你果時有d唔同啦!你果時果d人大既就老左,細既就搬左 (好以你甘):lol:
我細個都試過有咸濕佬吊尾不過唔係石籬,係旺角同深水埗,所以話姐都都都有咸濕佬�哀人,睇你好唔好彩啦

男爵府

hellohelloalice,
而家都唔係好好多咋,嗰間死人x錦秋,d死仔咪又係著住套校服,擔住口煙,把口係咁問住人哋老豆老母,d性器官通處飛!

大宅

HappyM&F,

我都係寶星B座喎!咁

大宅

pocket,

係呀!我第一胎呀!
所以好鬼緊張!
到時都唔知搭乜車去瑪嘉烈生!

大宅

梗係taxi啦!

因為到時個心情會好緊張....等唔切小巴架!

小鈺鈺 寫道:
pocket,

係呀!我第一胎呀!
所以好鬼緊張!
到時都唔知搭乜車去瑪嘉烈生!

大宅

小鈺鈺,
正如isywin話...梗係taxi啦!

不過我果時唔係好緊張咋,我傻下傻下,驚住食炸糊
反而我老公就好緊張, 成日問我係咪好痛,甘去果陣又唔係好痛喎,係穿水姐

大宅

溫柔,
你似乎真係好增呢區d學生哥喎
x錦秋好以好好架,又有泳池又大,咩校風甘差架

大宅

溫柔,
甘呢3間又點呀.... 安柱.保綠六世.伍若愉

子爵府

pocket,
我嫁了出九龍, 我好掛住以前的公屋, 同3層公園, 仲有母校.
做了媽媽先知安排個b的將來真係好多野要做.
pocket 寫道:
溫柔,
你個仔讀邊間小學呀?快升中學啦,洗唔洗排定隊呀!? 我見好多家長都好緊張喎,甘你緊張嗎?
tpmak,
你嫁左去邊樹呀?掛住shek lei咪得閒返下來囉,請我地班街坊飲茶嗎
甘你個女返學未呀?我呀哥個仔10個月就返學啦!佢地好緊張個仔d學業架,又要佢2文3語(中英文+國語)

子爵府

小鈺鈺,
現在醫院仲有冇陪產?

大宅

tpmak ,
老老實實啦,安排bb的將來有咩野要做,我冇諗過喎 ?-(
講來分亨下呀
而家有陪產架,我剛係廣華生完老公都有陪產

大宅

呢3間係好o野o來架!

不過,Vincent只可以揀頭1間! :mrgreen:

pocket 寫道:

子爵府

pocket,
我都係係廣華生BB!

子爵府

安柱係石籬比較出名.
我係伍若瑜讀過

子爵府

因為x錦秋係收生最多的學校, 開頭真係學生麻麻.

男爵府

我就真係未見過呢3間學校有d咁既學生喎!(安柱.保綠六世.伍若瑜)係嗰間咁既x錦秋先咁衰,學校大有泳池都無用la,入到去唔壞都變壞!
pocket 寫道:
溫柔,

首頁
12345...62

尾頁

跳至