跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我今年10月會移民到澳洲,請問有什麼移民搬運公司可以推介給我?
有沒有人用過香港移民快運中心?

Many thanks!!

複式洋房

我剛在四月尾裝了一隻20' 櫃來Sydney, 價錢不到四萬元, door to door, 但我未收櫃, 暫不敢推介, 如你有興趣, 我收到櫃再告知你詳情.

複式洋房

如果四萬元價錢算合理, 我見佢地講開一隻20' 櫃都要成5,6萬,加上我移民的地方從Sydney搭火車要3個鐘,我想多數都要收付加費

我有興趣知道,等你的好消息, thanks you so much^^

複式洋房

可以share 下運輸公司info and comments ma?

複式洋房

我都等緊,不過我9月前要決定用邊間; 我比較過幾間,價錢Asian Express 便宜一點,見有人comments 都唔錯, 不過因為個quotation expired 左, 我要再check過price.

複式洋房

daisy2811 發表於 12-5-29 07:18
我剛在四月尾裝了一隻20' 櫃來Sydney, 價錢不到四萬元, door to door, 但我未收櫃, 暫不敢推介, 如你有興趣 ...

我都想知道搬運公司資料啊, 可分享下嗎?
年尾唔知趕唔趕到搬, 又新聖誕, 又新年假.
等你分享啊!

複式洋房

回覆:daisy2811 的帖子

Hello , can u share the co to me
I gonna pack by end of this year
Great thanks

大宅

畀面勳章

Can I have the information too? I need to pack my stuff after the CNY! Thanks!

別墅

我都有需要呀!有無介紹?價錢合理又穩陣!

禁止訪問

回覆:澳洲移民搬運公司

複式洋房

各位對不起我不敢推介我用過的公司, 它在香港幫我裝櫃的同事非常好, 但他們在澳洲的agent 真不敢恭維, 我四月尾裝櫃, 櫃五月尾到澳洲, 在我不斷的投訴下, 自己聯絡海關, 香港搬運, 澳洲Agent , 澳洲檢疫局才能在7月初拿到櫃. 但他們澳洲的運輸工人非常好, 還問我要不要為我拆箱. 但因我一時未能處理百多箱物件, 所以我選擇自己慢慢拆. 他還教我日後可致電他們公司, 叫他們安排取回紙箱. 基本上除了澳洲agent 安排不當外, 我其他的都很滿意.

大宅

不到四萬咁平走一隻櫃, 差距較大....要留意原因平在那裡......

民房

可否share 間公司比我,many thanks !

別墅

回覆 daisy2811 的帖子

Daisy2811,

可否pm話我知你用邊間?
我聯絡左一間打左價, 價錢同你差唔多, 又係door to door, 我怕係同一間
BTW, 係澳洲生活好嗎?

洋房

回覆:Roseling25 的帖子

可否都給我移民搬運公司資料?

首頁

尾頁

跳至