跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 【山羊座】的天空 ~~~

[size=large]生日快樂!
我家有隻曳曳豬

男爵府

CPS113 同 小路
生日快樂呀!!!日日咁靚!

男爵府

DoReMi媽媽
補祝你"生日快樂"!!
呵呵~~有心唔怕遲. :lol:

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

crystaltochan 寫道:
DoReMi媽媽
補祝你"生日快樂"!!
呵呵~~有心唔怕遲. :lol:

多謝~多謝!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

O媽媽 寫道:
有幾唔係幾好啫...

象牙宮

祝CPS113 & 小路
生日快樂!

禁止訪問

伯爵府

[size=x-large]祝1月13日生日的媽咪們生日快樂!身體健康!青春美麗!
[size=xx-large]Happy Birthday!

洋房

吾做2.5﹐皆因我係1.5!

O媽媽 寫道:
e + 做一個山羊座媽媽/爸爸o既生日 list, 請各位依生日日期~login ID~媽媽/爸爸填寫資料, Thx!

請依日期次序~方便參考

12-29~子浩媽媽
12-31~km330 (富富(小狗))媽媽 ^-^
01-01~ardnas65~媽媽
01-03~tammy~媽媽
01-05~2jmama~媽媽
01-05~sesame_baby~媽媽
01-06~gianyip~媽媽
01-09~貓貓媽媽~媽媽
01-10~O媽媽~媽媽
01-11~DoReMi媽媽~媽媽
01-13~CPS113~媽媽
01-13~小路~媽媽
01-14~沙沙~媽媽
01-14~霖格格~媽媽
01-14~潮流媽咪~媽媽
01-15~凍檸茶~媽媽
01-15~SandyHung~媽媽
01-15~crystaltochan~媽媽
01-15~maomama~媽媽

伯爵府

不如大家講下自己性格係點啦,睇下係咪各個山羊人條頸都係硬過把刀.....

洋房

基本上我係嗰種條頸硬到可以劈斷把刀嘅人!

gianyip 寫道:
不如大家講下自己性格係點啦,睇下係咪各個山羊人條頸都係硬過把刀.....

象牙宮

我以前都好硬頸下ga, 不過而家對住啲仔女, 有時都會軟化.

男爵府

我係勁硬頸o既人.
O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

禁止訪問

禁止訪問

象牙宮

情緒化~我又係個喎 我又係唔太點出聲, 網上可以打好多嘢, 但見到面就未必會講好多嘢.

男爵府

我都唔多鍾意出聲, 不過如果係熟人都有好多野講, 情緒化絕對係, 口才亦唔好, 曹交就輸硬.
O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

男爵府

沙沙 寫道:
今晚會同D朋友去唱K慶祝生日...11個人有4個都係1月生日呢...一陣要買三份禮份先...我14號, 另外三位生日朋友係男來的10, 12, 15號呢! :mrgreen:

玩得開心 d.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

後生時比較硬頸,受軟唔受硬!但年記越大,好似咩火都無晒咁!

伯爵府

情緒化我都係,有時都唔知自己想點,連我自己都覺得自己好惡頂架.
DoReMi媽媽 寫道:
情緒化~我又係個喎 我又係唔太點出聲, 網上可以打好多嘢, 但見到面就未必會講好多嘢.

首頁

尾頁

跳至