美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

熱血金章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

之前我都有跳過下, 不過呢排好忙所以停咗, 希望快d可以跳返la

大宅

super thanks jm your kind sharing

男爵府

引用:我在淘X買的第一套剛到,尋晚開始第一次,

原帖由 Jocheng 於 13-05-03 發表
我在淘X買的第一套剛到,尋晚開始第一次,我跳紅帽至最後五分鐘前頂唔順要抖,然後試跟了10min啞鈴,哩個手 ...
跑步最好,但跳鄭比跑步輕鬆,收效又唔錯,日日紅帽一個月見效, 最明顯腹部,平左,想輕磅,配合埋西柚餐。

大宅

引用:Quote:原帖由+melodypigpig+於+12-06-02+發

原帖由 PAYESI 於 12-06-02 發表
po我張跳前跳後(3個月)成績相.揮手區我有po過. 星期二會del.怕有人認得出我

...
勁啊!!

大宅

咁多jm跳...等我又加埋一份先!
不過仲未買dvd,我有d驚買返黎之後唔跳~mouth:
我很幸福,因為有你!

子爵府

洋房

感謝樓主的詳細分享!

大宅

引用:+本帖最後由+PAYESI+於+12-6-28+18:29+編輯

原帖由 PAYESI 於 12-05-30 發表
感謝分享

大宅

PAYESI 發表於 12-6-2 22:47
堅持到嗎?去facebook搵跳鄭多燕個台灣組群.大把成功個案.「當然都有失敗者」睇你堅唔堅持。

...
PAYESI:你好劲喔,减左甘多,可否教下我点跳吖?是不是每一种都跳,还是只是单单跳一种吖?我是新手来的,好希望可以有返曲线吖?
其实我的要求不高,只要幸福一辈子就够了~~~

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆 PAYESI 的帖子

我而加開始跳,已經捱過左肌肉痛嘅借段啦。我跳尼個
[youtube]jLcmjKRm_yg[/youtube]

加埋尼個
[youtube]Sm_hxY7KBvA[/youtube]

男爵府

我開始跳咗1星期,輕咗3磅,肚腩同腰瘦得最明顯,我有配合飲食,早、午餐正常,晚餐戒澱粉質,只食餸飲湯,每日飲8杯水+生果2個,希望可以3個月內減多10-15磅!

子爵府

回覆:cherriemama 的帖子

我都开始左,但仲有啲吾明,即跳紅帽係增加肌肉而不是减肥?

子爵府

回覆:鄭多燕(鄭多蓮) 終極大解說 - 修改27/6/2012

大宅

thank you for sharing!
身不苦,则福禄不厚,
心不苦,则智慧不开

首頁

尾頁

跳至