論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

Del

fw9166  無計架喇,妳請住第2個先,叫佢結完婚生埋再搵妳,妳到時轉請佢.  發表於 12-5-31 10:08

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

應該留唔住, 幸福要緊呀, 比佢回去結左先~~
[img][/img][img align=left

子爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章

放手吧,我舊工人都好好,湊左2個小朋友6年都返去結婚了,加人工都唔肯留,唯有祝福她
問下佢有無好姐妹介紹啦,我依家個工人都係舊工人幫我in佢,so far做左兩星期都叫okay啦

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

人哋要結婚,係佢人生大事,梗係要俾佢走啦。

大宅

係啦...都係要祝福佢~ 比佢找自己的幸福

男爵府

回覆:工人要結婚, 唔續約,有咩辦法留佢?

結婚呀!你放佢返去啦!女人終身事業嘛!佢打工啫!始終都要走

嘉家媽  係囉 ~~  發表於 12-5-31 13:16

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

佢地睇得結婚好緊要嘅, 你同佢講叫佢結完返來做啦, 話結咗婚個屋企要用好多錢. 係印尼無揾咁多人工, 你結完都要揾工, 不如比假你. 睇吓得唔得?

不過要預咗佢大肚.

珍珠宮

請埋佢愛人一齊來幫你打工囉~

大宅

留唔到, 而且你都唔會因為甘而強人所難. 祝福佢啦...

首頁

尾頁

跳至