跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人知馬鞍山的宣道會台山陳元喜小學 好唔好? 此校校風如何? 請分享!

複式洋房

anyone know? please help.

複式洋房

有冇人可以幫下我?好煩惱

大宅

香港九龍塘基督教中華宣道會台山陳元喜小學 (馬鞍山)

係好學校,我有朋友在入面教,學校好有心架。

[url=http://www.friso.com.hk/index.jsp][img]http://friso.com.hk/ticker/ticker_p.jsp?dn=MIKE&mn=AMY&y=2011&m=11&d=7&bg=bg3&mk=pragnancy2.png[/img][/url]

子爵府

可唔可以講下係未小班教學? 同埋係未活動教學? THANKS!

複式洋房

課堂採用小班教學及小組學習

子爵府

我仲想問多唔多功課? 會唔會好谷d 學生呀?

複式洋房

其實我都好想知更多 lee 間學校的事, 我都唔清楚, 我都係今年被派往 lee 間學校, 你呢? 你都係今年入讀?

子爵府

HAPPYKEIKEI: 你份表點填? LEE間第幾志願?

複式洋房

第五

複式洋房

我去唔到第一的馬循, 派左去第五的香港九龍塘基督教中華宣道會台山陳元喜小學, 請問有冇人知少少lee間學校的資料呢? 如果我叩門不成, 我都要讀 lee 間, 真係好擔心

子爵府

樓上有人話係課堂採用小班教學及小組學習,我估都OK 既,你唔好咁擔心先LA!同埋佢好似係沙田陳元喜拆出來, 都算有D名氣WO!
如佢今年開4班,我估今年學位好緊張LA!
萬一叩唔到其他學校,就P.2 先再叩LA, 唔好灰心呀!

首頁

尾頁

跳至