母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問用人奶開邊隻牌子米糊,BB比較鍾意食?

美樂寶幾香,不過可惜係奶米糊(即係溝水唔使溝奶)
仲可以有咩選擇?

珍珠宮

Re: 請問用人奶開邊隻牌子米糊,BB比較鍾意食?

bb鐘意食咩口咪因人而異,但gerber同享氏都有純米糊,萬o,屈記有售.我個人覺得gerber易開d,但用人奶開,d米糊會越食越浠.

大宅

我試過用人奶開米糊好稀,所以開米糊我係用奶粉開嘅奶

男爵府

Earth Best rice cereals, 100% organic. Made in USA/Canada.
Can be found at City Super and large Park'n supermarket.

Hayes mama

Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

想知有冇邊隻糊仔可以用人奶開都唔會好稀.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊