二手市場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

小心比人呃~

去片

大宅

Re: 小心比人呃~

Thank you!!!

男爵府

竟然會係咁...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

下...我用$20同佢買過本齋既食譜個喎...
不過收到後我見到吸左好多個印仔上面寫住"山景青少年中心圖書館"...類似既野...
咁係咪即係佢攞左人地社區中心d書去賣呀?
不過都寄左黎我又收到...雖然覺得奇怪不過都冇理~
佢之前重幫我搵到嘿嘿喎...好似好好人喎...?? ?-(

男爵府

tks.

大宅

kawai928 寫道:
下...我用$20同佢買過本齋既食譜個喎...
不過收到後我見到吸左好多個印仔上面寫住"山景青少年中心圖書館"...類似既野...
咁係咪即係佢攞左人地社區中心d書去賣呀?
不過都寄左黎我又收到...雖然覺得奇怪不過都冇理~
佢之前重幫我搵到嘿嘿喎...好似好好人喎...?? ?-(

上年南亞海潚,個間社區中心拎過d書出黎義賣籌款,佢個時都買左d書,仲叫我去睇下有無啱... ... 我估佢係個時買既,但佢無post到出黎話有印仔花左,都要打下佢pat pat

洋房

bk成日見到佢
大家都係講個信字, 記住對得住人, 做個有良心既人呀!

大宅

thx~嘩,原來呢個人晌其他網都有呃人~犀利~呢個人近日晌到想改名喎,唔怪得啦,個名臭到隔離網都知....比我都改啦

大宅

bb2005 寫道:
thx~嘩,原來呢個人晌其他網都有呃人~犀利~呢個人近日晌到想改名喎,唔怪得啦,個名臭到隔離網都知....比我都改啦

個名臭到隔離網都知....勁!呢句經典!

大宅

kawai928:其實佢幫你搵果個人,我覺得一o的都唔出奇~因為一o的多事和八掛的人都會咁做~(呢個只係我o既睇法)

子爵府

我只係得1個評論:
貪心不老實!!

大宅

小靜妹~ 你係咪比佢呃過呢??
我都有試過比野佢,唔係呃架~ 不過我唔想浪費咪比佢~ 果時唔知佢咁衰~ 冇下次咪得囉~ 佢住我家果頭~
其實佢個心唔知會唔會好過~ 第時佢仔女學足佢咪......
歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

民房

皓朗ma 寫道:

絕對同意,我無比佢呃過!又係住我果頭,係舊年度我係街見過佢唔同時間推過2部手推車,一部黃色一部藍色,車頭有又玩具,有傘仔,我個部都無O甘靚呀!
有都唔奇呀,最奇就係佢上呢重問其他人重有冇士的車,我覺得佢真係好鬼好鬼貪心。
重有佢o甘多[OK公仔同7仔公仔]

大宅

我同佢換左張拿奶粉口from.
寄到來先知過左期. 話吾要寄番比佢.取回換物.
吾得呀.
又吾講有限期.

得物無所用.重損失左tim.
:-( :-( :-( :-(

伯爵府

真係乜人都有

男爵府

WindyTan 寫道:
我同佢換左張拿奶粉口from.
寄到來先知過左期. 話吾要寄番比佢.取回換物.
吾得呀.
又吾講有限期.

得物無所用.重損失左tim.
:-( :-( :-( :-(

咁以後要問請楚呀....!

伯爵府

好媽媽勳章

uno12 寫道:
[quote]
皓朗ma 寫道:
絕對同意,我無比佢呃過!又係住我果頭,係舊年度我係街見過佢唔同時間推過2部手推車,一部黃色一部藍色,車頭有又玩具,有傘仔,我個部都無O甘靚呀!
有都唔奇呀,最奇就係佢上呢重問其他人重有冇士的車,我覺得佢真係好鬼好鬼貪心。
重有佢o甘多[OK公仔同7仔公仔]
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

男爵府

小靜妹:
你唔講下佢點對你?

大宅

你好呀~ candy 姐~
我係関心佢d小朋友呀~ 有樣學樣~ 佢有沒有呃人野我唔多理,我只係講出我一唸到就係関心小朋友怎樣長大~
我都有比野佢,但我唔會話佢呃我, 因我比佢時我都知佢作風, 但我唸係lolo食的奶粉咪照比佢囉~ 我又唔係中傷佢~ 只係worry 小朋友 大咗知咩事架~ 就係咁姐~
歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

男爵府

唉∼有良知就唔好呃人啦..有d媽媽真係要人幫忙,呃人令到有困難既媽咪比人有介心,唉

首頁
12345...6

尾頁

跳至