潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有咩增肥方法?

當妳食極都唔肥,其實想肥都唔係咁易!

請指教!

我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

複式洋房

Re: 有咩增肥方法?

你試下睡多D覺,讓自己盡量放鬆心情
每天定時吃飯,飯後吃很多水果
約2hrs後食D零食
我以前就是這樣增肥的

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都好想知道有乜方法 , 成日都係得D減肥廣告 , 都唔見有增肥廣告或增肥藥 , 其實我

大宅

給你一些健康增肥貼士, 希望幫到你地:
1. 多吃一些汁多的飯, 如咖喱飯, 焗朱扒飯, 並且盡量塗汁吃飯.
2. 餐與餐之間加一份小吃或一杯飲品, 如雪糕, 合桃, 飲品可選擇全脂奶, 高鈣荳漿, 有益又熱量高.
3. 睡前飲杯全脂奶或吃碗甜品, 如合桃糊, 芝麻糊, 花生糊, 紅, 綠豆沙等營養價值高的甜品.
4. 運動, 可安排進餐前運動, 並如運動完後即時吃大餐.
如有問題, 歡迎在此討論或pm我, 增肥or減肥都得

大宅

各位!

您們有冇試過飲紅"祖"水?
我個朋友話好掂的!
3星期就增了5磅。

男爵府

eat, sit & don't move :mrgreen:

男爵府

唉..我都想增啊..唔係哂命或者係咩,其實廋人都有廋人的難處,成日d人都覺得我有病,穿起件衫一d都沒型格,鬆到死,穿牛仔褲又沒bat bat...攪到自己都沒心機buy衫. 我已經日日食完lunch 即刻訓ga 啦
:-D

大宅

我以前試過食藥增肥,ok ga! 肥咗10磅!但係肥啲唔想肥嘅地方!
但而家老啦!唔咁試!
有冇 mami support 我再試????? ha ha!

男爵府

下,會唔會有問題ga..不過講d名來聽下,係邊度買啊.thx

大宅

NOT BUY FROM SHOP.

NEED TO CONSULTANT DOCTOR.

男爵府

之前有個mami介紹左隻藥比我,我頭先走左去屈人寺問,個小姐話隻藥只會令我食慾大增...可以放心食..跟住我就買左啦.$45蚊....

複式洋房

pls give me the name of the drug, thx.
P.S. Is it save for children??

大宅

Please don't give children to try.

too young!

男爵府

係啊,小朋友比魚肝魚都可以啦,藥個d 千奇唔好啊.
pls pm 左比你啦

男爵府

rmvv8888 寫道:
我以前試過食藥增肥,ok ga! 肥咗10磅!但係肥啲唔想肥嘅地方!
但而家老啦!唔咁試!
有冇 mami support 我再試????? ha ha!

有冇藥名 ,我都想試下 , 可否pm給我 , thanks

大宅

我又係想增肥, 生完仔都唔肥... 好慘
可否 pm 個名比我呀? 如果係健康食品我都想試吓!

tyc128 寫道:
[quote]
rmvv8888 寫道:
但而家老啦!唔咁試!

有冇藥名 ,我都想試下 , 可否pm給我 , thanks[/quote]

大宅

唔好試成藥。不如睇DOCTOR 穩陣啲!

男爵府

我聽日就去屈人寺買 , 唔該晒

大宅

好媽媽勳章

我想知產品個名,麻煩你pm我.唔該晒!

愛登士家庭 寫道:
之前有個mami介紹左隻藥比我,我頭先走左去屈人寺問,個小姐話隻藥只會令我食慾大增...可以放心食..跟住我就買左啦.$45蚊....

子爵府

我都想知藥名,pm to me,thx

首頁

尾頁

跳至