跳至

首頁

尾頁

別墅

我細女剛一歲 , 想同佢報 playgroup , 但唔知邊間好 , 如題 , 可否比d 意見或者有無好介紹呢 ?? 謝謝 !!

大宅

回覆:我想問醒目教室好 d 定 Smartkids 好 d 呢?

醒目係全英文上2個鐘,智寶貝就中文上70分鐘,呢2間我都試過堂,我就覺得醒目安排有D亂,時間有少少長,我就㨂左智寶貝。

男爵府

引用:醒目係全英文上2個鐘,智寶貝就中文上70分

原帖由 可珞比 於 12-06-07 發表
醒目係全英文上2個鐘,智寶貝就中文上70分鐘,呢2間我都試過堂,我就覺得醒目安排有D亂,時間有少少長,我 ...
咦?點解我仔返左三個幾月醒目教室pn都係個半鐘既?個半鐘ok呀,岩岩好。之前係亂d,已安定返落黎成個月喇
我仔歲半開始返,主要想俾佢習慣同小朋友一齊,見多d人。初時好唔合作架,又堂堂扭眼訓。依家好好呀,個人主動左,冇咁沈醉自己世界,多左同人有交流。佢勁鍾意學校教既歌仔,依家都記到几首歌d歌詞,一聽到就會做。最好笑佢呢幾曰響屋企會無啦啦冇歌都自己做歌仔入面動作(佢未肯學講嘢)!課堂裡面有part baby gym佢依家自動自覺會做。做art work由之前唔俾我捉住佢手仔做到依家肯喇。
雖然佢唔會全堂都好乖坐定定做曬每一様野,但見到佢進步左咁多自己都好安慰了。
我一幫個仔報pg就呢間了。其實好唔好最緊要係個小朋友鍾意,我見好多家長成曰同佢周圍試一堂一堂咁,個人認為唔係咁好囉。點會一堂就知岩唔岩個小朋友呢?除非課堂既嘢個小朋友已識啦。

複式洋房

回覆:我想問醒目教室好 d 定 Smartkids 好 d 呢?

冇記錯醒目教室1-2歲個半鐘,2歲以上先係兩個鐘。兩間都試下,自己親身體驗下,但我會偏向英文多。

別墅

請問醒目教室係邊度,幾多錢一堂?

複式洋房

cara426 發表於 12-6-7 22:51
...咦?點解我仔返左三個幾月醒目教室pn都係個半鐘既?個半鐘ok呀,岩岩好。之前係亂d,已安定返落黎成個月喇:f
"其實好唔好最緊要係個小朋友鍾意,我見好多家長成曰同佢周圍試一堂一堂咁,個人認為唔係咁好囉。點會一堂就知岩唔岩個小朋友呢?除非課堂既嘢個小朋友已識啦。"

男爵府

引用:請問醒目教室係邊度,幾多錢一堂?

原帖由 Zhouwingwing 於 12-06-11 發表
請問醒目教室係邊度,幾多錢一堂?
大鴻輝商業大廈三樓,華潤樓上

別墅

肖珍付近都有一間...我見都有好多人去學咁...心大心細...

首頁

尾頁

跳至