懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

現19w,原因放工時行行突然好肚痛,行一步就好痛,痛到行唔到,休息咗一陣冇事返家!去完廁所發現有血,好驚好擔心!因胎盤前置姑娘話有血就要入急症室!當時c6未返到不如沖涼先,諗諗下亞女嚟緊經喎!係唔係未沖廁呢?一問之下答案就是如此,我話真係去到急症有排排隊,到時真係大整蠱,又一笑話!

伯爵府

引用:現19w,原因放工時行行突然好肚痛,行一步就

原帖由 tklkarin 於 12-06-07 發表
現19w,原因放工時行行突然好肚痛,行一步就好痛,痛到行唔到,休息咗一陣冇事返家!去完廁所發現有血,好驚 ...
hahaaha,你都粗心大意啦,去廁所之前冇望望先去架咩,同埋抹都知架嘛

50246419    發表於 12-6-9 16:36

大宅

回覆:一位粗心大意的女孩,差d害我要入急症室!

我已經急到不得了,第一間去咗先la!我都大意,點知大小姐咁污穢,要教訓下佢,要注意衛生!

大宅

畀面勳章 陪月勳章

咁樓主你而家仲有冇肚痛? 都要小心d喎!!

你大小姐幾多歲? 同而家肚中既bb咪相隔好多年囉! 可以好好幫手喎

50246419  我都係咁諗  發表於 12-6-9 16:36

大宅

回覆:tklkarin 的帖子

咁啱嘅, 我都試過有次極急, 去完厠所見到有血, 嚇得我呀! 即刻再抺下又冇血喎, 先知自己嚇自己, 係上手果個d "M"

大宅

引用:咁樓主你而家仲有冇肚痛?+都要小心d喎!!你

原帖由 Miss.Cherry 於 12-06-08 發表
咁樓主你而家仲有冇肚痛? 都要小心d喎!!

你大小姐幾多歲? 同而家肚中既bb咪相隔好多年囉! 可以好好幫手喎: ...
冇痛嘞!我家大小姐15歲半,可以幫手!佢等咗e個機會好耐嘞!

大宅

引用:咁啱嘅,+我都試過有次極急,+去完厠所見到

原帖由 貓后 於 12-06-08 發表
咁啱嘅, 我都試過有次極急, 去完厠所見到有血, 嚇得我呀! 即刻再抺下又冇血喎, 先知自己嚇自己, 係上 ...
有時急起上嚟真係乜都唔理架!

公爵府

陪月勳章

引用:Quote:原帖由+Miss.Cherry+於+12-06-08+發

原帖由 tklkarin 於 12-06-08 發表
冇痛嘞!我家大小姐15歲半,可以幫手!佢等咗e個機會好耐嘞!
隔好遠wor,我同細佬隔12年,細個帶佢地出街已經問係咪你生ga?陰功lor,禁細個生仔,要讀多d書先得呀ma!mouth:mouth:

jocat102    發表於 12-6-8 15:22
bibi99    發表於 12-6-8 10:15

子爵府

如果真係有血入到去就唔洗點排隊架啦,不過當然唔好出現咁既情況

子爵府

哈哈~虛驚一場

大宅

知道真相得啖笑, 未知果時真係嚇餐飽呀!

大宅

引用:Quote:原帖由+tklkarin+於+12-06-08+發表冇

原帖由 vivi0707 於 12-06-08 發表
隔好遠wor,我同細佬隔12年,細個帶佢地出街已經問係咪你生ga?陰功lor,禁細個生仔,要讀多d書先得呀ma!mou ...
本來中間有個,但唔成功!今次真係一個意外!

大宅

真係一場笑料!

公爵府

陪月勳章

tklkarin 發表於 12-6-8 12:09
本來中間有個,但唔成功!今次真係一個意外!
係我細個時,我老母完全無話我知係唔係意見定點,我只係知道....生1個變左生2個!!!
佢7個月先知係陀緊孖.......

總之我呢世都好難忘,點樣揍大佢兩個仔,
我又點樣帶佢地出街俾人誤會自己俾人搞大個肚唔讀書 12-13歲o既妙齡媽媽!!

我呢世都唔會忘記呢個恥辱!!!!!!

大宅

畀面勳章

哈哈^ ^不過始終都係小心d好

大宅

引用:Quote:tklkarin+發表於+12-6-8+12:09+本來

係我細個時,我老母完全無話我知係唔係意見定點,我只係知道....生1個變左生2個!!!
佢7個月先知係陀緊孖..... ...
誤會一定有,最多一齊出街,避免家姐單獨湊B出街!又唔可以同亞爸一齊,點都要有我!我排第六細路時亞媽帶我出街d人話我係佢個孫,亞媽變婆婆!未當D人透明,時運高睇唔到!

大宅

知道!我會小心!

公爵府

陪月勳章

引用:Quote:原帖由+vivi0707+於+12-06-08+發表係

原帖由 tklkarin 於 12-06-08 發表
誤會一定有,最多一齊出街,避免家姐單獨湊B出街!又唔可以同亞爸一齊,點都要有我!我排第六細路時亞媽帶 ...
係呀,你講中左,同爸爸一齊再幫你揍住阿b實俾人用奇怪眼光望住!
呢個情況再尷尬d,尷尬過做家姐自己一個人咩住阿b出街!

大宅

我上次朝早肚痛想去大去唔出,起身見廁所有紅,因c6已返工,即刻第一時間自己去急症室,醫生話原來係腸入面的痔瘡損了,虛驚一場嚇餐飽..

別墅

引用:Quote:tklkarin 發表於 12-6-8 12:09 本來

佢7個月先知係陀緊孖..... ...
e? 你家生孖b似乎是有genetic relation wor.

首頁

尾頁

跳至