自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

57 樣香港人做過既無聊野, 你中幾多樣??

1.玩米缸,將手插入米缸裡面o既米裡面篤下篤下。
2.在百貨公司入面篤扶手電梯旁的吊牌。
3.地下有階磚時,特登隔一格一格o黎行(不可踩界,要完全在格內)。
4.用錶面反射陽光,照o黎照去。
5.跳樓梯(愈多級愈勁)。
6.行路上高起左地方(例如高起左o既長條型石博,好似玩平衡木咁行法)。
7.鋪張紙在硬幣上面,然後用鉛筆係上面油,油返個形出o黎。
8.食完瑞士糖之後,將糖紙包番個原本四四方方果個形出o黎。
9.超級市場踩住架購物車o黎行。
10.踩水"tum",係好特登果隻。
11.吹口水波。
12.搣牆上的乳膠漆或牆紙。
13.係平滑o既地面上面"冼"下"冼"下咁行。
14.整濕o的紙巾,掟上學校廁所天花頂。
15.食完綠箭香口膠,一定摺返成張包裝紙,再放返入個大套入面。
16.響課室玩俄羅斯輪盤,將玩粉刷霑滿粉筆粉,放係風扇上面,等個風扇轉 轉下,轉得怏個時飛出o黎,睇下個粉刷中邊個。
17.放膠袋(當風爭甘放)。
18.去後梯執咸書睇,張睇完的咸書撕開飄落街。
19.貼張龜仔紙嚮o的同學
O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

大宅

Re: 57 樣香港人做過既無聊野, 你中幾多樣??

~~好耐冇lar
11.吹口水波。
47.走到開動緊電風扇面前:"呀~~~~~~~~!"

~~宜家仲有做同囝囝老公玩

3.地下有階磚時,特登隔一格一格o黎行(不可踩界,要完全在格內)。 ~~學貓屎先生
13.係平滑o既地面上面"冼"下"冼"下咁行he
20.踩人地個影。
45.將bubble紙氣泡逐粒"鏈"爆
我都唔算好無聊 其他果D真係未做過!!

大宅

如果由自己細個開始計,就中24樣,都唔係好曳掛!
[img align=left]http://img.mms.sohu.com/mms/1420/81/14881/p1.gif[/img]

大宅

原來有好多無聊野已唔記得咗∼∼
而家睇番∼∼∼ha...ha..ha..
好好笑
細個時真係咩都可以玩

洋房

2.在百貨公司入面篤扶手電梯旁的吊牌。
3.地下有階磚時,特登隔一格一格o黎行(不可踩界,要完全在格內)。
13.係平滑o既地面上面"冼"下"冼"下咁行。
19.貼張龜仔紙嚮o的同學

伯爵府

WOO~
我一定係百份百既香港人~
我冇乜唔中~~~

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

都唔係好多姐

公爵府

你唔講起都無留意自己做過

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

男爵府

我都做咗唔少

伯爵府

畀面勳章

雖然冇數自己中幾多樣, 不過我好欣賞第"42".........哈哈, 笑屎我。
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

第45項我到呢家仲玩緊, 有時係公司攞到d大bubble0既, 扲埋翻屋企同亞女一齊玩同攞係地下踩!

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

差唔多中左一半.

伯爵府

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

大宅

好媽媽勳章

中呀......
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

大宅

我計過, 我都算係無聊人一名
我仲左成40幾樣呀

大宅

41.圍閹 <== 點解 ?-(

首頁

尾頁

跳至