潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Gucci條掛頸電話繩

請問有無人知Gucci有條掛頸電話繩,綠紅綠三間呢,幾多錢?

公爵府

好媽媽勳章

Re: Gucci條掛頸電話繩

$9xx

伯爵府

掛兩掛會起曬毛毛頭架, 吾好買

洋房

最攪笑係會越用越短, 即係"縮水", 我同埋 3 個 friend 都係一様, 但我有一個 friend 係最先一批買, 結果攞返 g 記 道 complain, 佢地回覆話第一批係有問題, 但縮水縮到你咁短真係未見過 (短到我個 friend 都就黎穿唔入個頭), 結果 refund 返比佢

禁止訪問

大宅

七頭皮 寫道:
係呀!會起晒毛毛頭架,我條係杏色,搞到好似豬肉絲咁!

七頭皮:
你那條是否同紅綠那條不同質地呀 ? (尼龍和棉質的分別)

珍珠宮

醒目開學勳章

點會用用下縮水呀?
咁神奇?!
係咪拎去洗過呀?

我正想買, 但聽見你地講會起毛球
真係要諗諗佢

神奇小子 寫道:
最攪笑係會越用越短, 即係"縮水", 我同埋 3 個 friend 都係一様, 但我有一個 friend 係最先一批買, 結果攞返 g 記 道 complain, 佢地回覆話第一批係有問題, 但縮水縮到你咁短真係未見過 (短到我個 friend 都就黎穿唔入個頭), 結果 refund 返比佢

禁止訪問

子爵府

d料咁差,果次去到咁岩冇貨,好在冇貨,如果吾係就...... :-(

[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

別墅

我o個條都係綠紅綠但無變短到,暫時仲未起毛頭,但都有心理準備,因為好多人都話一定會.不過其他顏色好似唔會起毛頭,好似D料有少少唔同.

男爵府

大宅

我都想買架,
好在你地咁講,
我而+就唔買喇 :-|

複式洋房

我今日去左Gucci shop問個Sales,佢話條掛頸電話繩是尼龍及棉質混合料,價錢$980
我睇左一陣幾鍾意, 但聽過你們的意見, 都是決定唔買啦.
好多謝你們的意見.
咁我又轉左去Dior睇,佢地有條全leather有個大D字掛頸電話繩,都幾靚,$1350, 有無人用過, 買唔買得過?

複式洋房

請問你會唔會買yahoo拍賣既A貨?

大宅

lau3104 寫道:
我今日去左Gucci shop問個Sales,佢話條掛頸電話繩是尼龍及棉質混合料,價錢$980
好多謝你們的意見.
咁我又轉左去Dior睇,佢地有條全leather有個大D字掛頸電話繩,都幾靚,$1350, 有無人用過, 買唔買得過?

lau3104:

我都見過這條dior頸繩呀! 都係心郁郁想買, 但一來價錢貴左d , 另外驚成條都係皮, 會好硬 ! 不過佢個D字可較長短的 , 又幾好噃 !

複式洋房

kgm,
泰國買gucci會平d?
係既叫朋友幫我掃貨先~

子爵府

我今日買左條白藍紅, 應該係尼龍料黎
唔知會唔會起粒呢?

別墅

adad 寫道:
[quote]
lau3104 寫道:
好多謝你們的意見.

lau3104:

我都見過這條dior頸繩呀! 都係心郁郁想買, 但一來價錢貴左d , 另外驚成條都係皮, 會好硬 ! 不過佢個D字可較長短的 , 又幾好噃 ! [/quote]

我買左條dior電話繩橙色好靚夠特別, 感覺唔硬 ,
記住keep單有保養

大宅

ccicci媽 寫道:
請問你會唔會買yahoo拍賣既A貨?

一定唔會, cheap爆 :tongue:

大宅

TM 寫道:
[quote]
adad 寫道:
[quote]
lau3104 寫道:
好多謝你們的意見.

lau3104:

我都見過這條dior頸繩呀! 都係心郁郁想買, 但一來價錢貴左d , 另外驚成條都係皮, 會好硬 ! 不過佢個D字可較長短的 , 又幾好噃 ! [/quote]

我買左條dior電話繩橙色好靚夠特別, 感覺唔硬 ,
記住keep單有保養[/quote]

我之前都買左條黑色銀扣, 幾好用, 條帶唔硬嫁
好過gucci 嗰條先喇! 我同事用左冇耐, 嗰扣已經壞左喇

首頁

尾頁

跳至