自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

八達通日日賞

今日去惠康買完嘢用八達通儲分,收銀員告訴我由今天起,在星期一至五要買滿一百元才可儲分,幸好剛剛買滿一百大元。

但我想問是否因我孤陋寡聞不知道呢?因為我找遍超市,以及八達通網頁都找不到有關通知。

大宅

Re: 八達通日日賞

我見到惠康website話星期一至五買滿$100=>2倍積分(優惠期至2月2日),會不會個職員講得唔清楚?
wskay 寫道:

今日去惠康買完嘢用八達通儲分,收銀員告訴我由今天起,在星期一至五要買滿一百元才可儲分,幸好剛剛買滿一百大元。

但我想問是否因我孤陋寡聞不知道呢?因為我找遍超市,以及八達通網頁都找不到有關通知。

男爵府

我買咗$102嘢,積分為r1.02
咁即是有冇雙倍積分丫?

大宅

我今早都有去惠康,職員都有同個講,不過是入完機先講,我只買了$40,正確是$39 ,不夠一百元,所以沒有分
因今日買了兩個長(邵)菜,計我 5.5 ,我見佢賣出來是$4兩棵 ,我就去問返收銀,佢重話剛剛先改,我賣個時未有減價
我即話我見佢賣 $4兩棵我先買

重有惠康派傳單話有減價豬肉賣,塘排,梅肉,豬肉,有骨豬排 都是$19一斤,我去到都沒有這減價豬肉,有排骨標價是$21一斤,豬排無骨$22一斤,所有減價豬肉都沒有
有無攪錯
我覺得有少少欺騙大眾

ALISON

男爵府

點解唔同經理講, 如果佢地唔記得update價錢, 都要比番old price 你.

複式洋房

我買咗$102嘢,積分為r1.02
咁即是有冇雙倍積分丫?

即係雙倍積分囉,買滿 200蚊先有 1 分咋

子爵府

其實D分有咩用?同埋點用ga?

大宅

http://www.imagestation.com/album/?id=4288361839">

男爵府

d分好似cash dollar咁,買嘢可以當cash用。
雲師奶 該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至