跳至

首頁

尾頁

大宅

河馬好似就執笠....

今日我見河馬三折咁平,個門口掛住"搬遷三折",我梗係第一時間入去睇下有咩野買啦...埋單既時候我問啲職員,你地會搬去邊...??佢地就答我"我地公司會全線結業!!"....

真係慘...過年之後就失業...!! :-(
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

大宅

Re: 河馬好似就執笠....

唔係呀, 咁快結業 :-(
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

民房

河馬D野好得意架. 
咁快close好可惜呀

大宅

其實佢地好多分店都已經 close 左, 今日行旺角, 諗住上新世紀 look, 點知搵晒成個五樓都無, 原來已經執左. :-(

大宅

過年後就全線結業,真可惜!
:-(

大宅

你地仲有冇去入貨?
Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

複式洋房

我都忍唔住買左幾件衫褲, 外套...等佢大d 著...
佢地做左咁耐都結業, 就真係好可惜! :-|

大宅

05年年中已經有媽咪係度提過,
佢地做埋一月就退出香港丫嘛.

大宅

其實河馬啲衫都幾靚架....執左都幾可惜...
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

大宅

仲有邊間未執呀???

大宅

黃埔, 愉景新城, 海運, 新都會, 德福, 其他就唔知...

大宅

yukichan,
你係河馬fans?
Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

大宅

no 呀, 不過呢排成日同姑仔出街, 佢話河馬仔 d 囝囝衫幾好, 次次行過都話要入去睇, 又話佢地大減價真係好鬼平, 咁咪買左幾件畀亞囡囉, 不過我買果幾件都係 over 18 mth, 因為亞囡而家實在太多衫仔, 根本多到著唔切, 所以見到靚都買定出年著 , 我都覺得佢地咁快執笠好可惜, 第時幫亞囡買衫又少個 choice

大宅

禽晚係 <OCEAN TERMINAL> 地下果間 HIPO 都買左
俾呀囡囡,都幾多款,幾靚~好平呀........所以買買下都
買左仟X元

複式洋房

德福個間多d款同size
[img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD7/116184/s180/121107.24612912.60317.jpg[/img] 歡迎參觀希希網站 :-D :-D :-D

大宅

愉景新城果間係2月5日close, 依家d size 都好齊. 如果買3件以上再9折.

大宅

我都要快d去入貨啦!

子爵府

我今朝去左沙田0個間買

3 件連身衫 + 1 頂帽 + 2 個玩具 = $380

我覺得都算抵

大宅

我唸我都要快啲去入貨喇...
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

複式洋房

2月到就執嘞 ,
快d入貨嘞 , 絕版咯...
全部貨品好平呀 !!! 3件嘢加埋先係正價一樣嘢價錢~~

首頁

尾頁

跳至