潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: YMK d貨好有問題

LOKTUNG

GUCCI D袋我一定會係專門店買, 唔會去呢D地方買, 驚係假貨

公爵府

我過年前都在ymk買左個burberry雙面袋, 佢張單打明是'burberry' etc.
但我之前在其他舖頭買過patrick cox及anna sui等,d單都無註明牌子。所以都係對ymk有信心d, 如果係買假貨, 佢地無咁大胆註明牌子瓜?????

侯爵府

畀面勳章

I agree...
ymk sell both real and fake brand products....I brought a big Longchamp before...but some color I did not seen at pro shop..

伯爵府

我仲睇中左有個blue label既袋, 依加都吾知買吾買好, 因為落左$100訂

大宅

我只係幫襯過1個patrick cox$17xx唔係記得好清楚 +埋條電話繩就$2150,下次都係咪喇!!

伯爵府

咁邊度先至買到blue lablel袋呀 (除左日本啦)

大宅

i just bought the harrods and longchamp bag which the price are not expensive. otherwise, i must go to pro-shop to buy expensive stuff such as gucci.

民房

我試過係ymk買咗GUCCI,用咗年幾個袋走線,比番YMK修理,整好後,仲比麻張GUCCI修理單我,如果係假,GUCCI 店就唔會肯整,係假一早拉閘啦,點會越來越多,有成二十幾間分店,我信YMK

大宅

我想問下你地話有d顏色响pro-shop無, 係咪佢地
自己响外國入貨, 所以香港pro-shop未必有呀?
因為我見有d款响綱上睇度, 但香港 pro-shop
都無買 (gucci & wv)

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

從來無去ymk 買過野

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

CINDYC,
YMK(將軍澳新都城)請問第幾期? ?-(
我想buy patrick cox銀包,是否sell正貨呀?
大約多少$$?
thx

大宅

下!係唔係真架!?! :-(
我重心思思想去買個westwood小小袋襯衫添
"磚"門店無果個款呀

複式洋房

1928mickey 寫道:
從來無去ymk 買過野

.........咁你加把口做乜呀?

複式洋房

其實佢開左咁多間舖, 都無"正"貨標誌, 都可想然知佢係買"堅"嘢定"流"嘢啦! 大家自己諗吓啦!

大宅

same here, 我都覺得佢地的貨係真的, westwood的貨點解有時咁平係因為呢個牌子一過季d款就out所以要平d清貨, 內里顏色的問題可能係因為每季的貨有唔同, 佢又有咁多條line都唔出奇, 假貨邊有做到咁靚...

may2439 寫道:
我試過係ymk買咗GUCCI,用咗年幾個袋走線,比番YMK修理,整好後,仲比麻張GUCCI修理單我,如果係假,GUCCI 店就唔會肯整,係假一早拉閘啦,點會越來越多,有成二十幾間分店,我信YMK

男爵府

我都係ymk買過,,都ok既,同埋,我覺得有問題,佢直頭換過一個新既比我,

珍珠宮

CINDYC,
YMK(將軍澳新都城)請問第幾期?
我想buy Gucci, LV銀包,是否sell正貨呀?
大約多少$$?
thx

大宅

新都城二期M記餐廳後面果行街

珍珠宮

nausica 寫道:
新都城二期M記餐廳後面果行街

請問ymk,是否比其他shop,平d ar?
是否全部sell 正貨ar?
有無好介紹?咩牌子耐用d?
thx

珍珠宮

?-( ?-( 有無人ar.....

首頁

尾頁

跳至