在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無係荔枝角返工媽媽

我係荔枝角新昌返工呀, 你地呢, 大家傾下計啦

我家有位小主人

男爵府

Re: 有無係荔枝角返工媽媽

Hi,
I am working in 'Wing Hong Street'.
canau

大宅

我都係荔枝角返工, 係天麗大廈!
Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

男爵府

2018復活節勳章

Hello, 我係香工附近

複式洋房

Hi, I,m also working nearby HK Ind Ctr.
有好介紹,香港工業中心B座1/F有一間就唔做既童裝舖,全埸
HK$20-,好底,我買佐2條褲,5伴衫.如果你地有時間,食午飯時去看一看.

洋房

I am working in 'Wing Hong Street'

Hi canau,

我都係永康街, 我係永康街9號, 你呢?

BB仔已在2005年4月20日出

男爵府

2018復活節勳章

i went there this lunch. oh! this shop i went 2 weeks ago and bought a pink pant but 甩色! :-(

one shop selling 頸巾冷帽 (besides block B lift area) on sale, have some $10 頸巾 a lot of choices. other items around $30.

wingnam-ma 寫道:
Hi, I,m also working nearby HK Ind Ctr.
HK$20-,好底,我買佐2條褲,5伴衫.如果你地有時間,食午飯時去看一看.

複式洋房

Snow,
I'm so sorry abt that, I hope mine 唔會甩色.
Thanks God !!!
Snow 寫道:
i went there this lunch. oh! this shop i went 2 weeks ago and bought a pink pant but 甩色! :-(

one shop selling 頸巾冷帽 (besides block B lift area) on sale, have some $10 頸巾 a lot of choices. other items around $30.

[quote]
wingnam-ma 寫道:
[/quote]

大宅

你地平時去邊度食lunch多呀?
我有時帶飯, 因為出去食都唔知食乜好, 間間都參唔多.
Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

男爵府

2018復活節勳章

我都係多數帶飯,出面食飯好多人又要食二手煙,同埋唔好食。

星期一去左一間叫和味居(係香港紗廠附近)勁難食,叫左醬爆貢丸墨丸酸辣米線,D墨丸好腥!

複式洋房

me too....

rabbitwoo 寫道:
[quote]I am working in 'Wing Hong Street'

Hi canau,

我都係永康街, 我係永康街9號, 你呢?

[/quote]

男爵府

my office is at 79 Wing Hong Street.
i also bring a lunch box.
canau

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Hello~ 我係永康街7號返工呀... 大家好!!!

複式洋房

我係誠信大廈
我都係多數帶飯,出去食唔知食咩
而且好認同 SNOW 所講D
Snow 寫道:
我都係多數帶飯,出面食飯好多人又要食二手煙,同埋唔好食。

星期一去左一間叫和味居(係香港紗廠附近)勁難食,叫左醬爆貢丸墨丸酸辣米線,D墨丸好腥!

公爵府

My office in 9 Wing Hong street ,
I also bring a lunch box everyday,

大宅

你地好呀, 咁多媽咪係永康街做既,我係另一邊呀, 長沙灣廣場對面做呀
我通常係出街食飯, 我成日都要出街, 邊到可以帶飯.
大家搵日一齊出來食飯呀
我家有位小主人

洋房

我都係永康街,不過係29...
呢幾日唔食飯都掛住去香工掃貨

民房

hi! 我都係永康街29-???返工, 已經快十年了, 荔枝角的變化不少.

男爵府

如果無帶飯, 多數去'日日旺'吃.
canau

民房

'日日旺'不好吃,"豐華"比較好味道!不妨去試試!

首頁

尾頁

跳至