2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

我同C6好難達到共識...
想當年果兩胎我陀得好唔開心...
第1胎因為有左而結婚...好大壓力...
第2胎同第1胎相隔太近...我99好唔高興...搞到俾我C6埋怨...成日叫我落左佢...
今胎計劃生育...仲要搏到係囝...
所以好希望今胎可以開開心心咁陀...
接受大家既祝福...
我又怕我C6忽然有產前抑鬱...無啦啦又講埋D唔好聽既說話...
所以想早D公佈...斷我C6後路...(驚佢諗住無人知...又話要我落左佢...)
我C6好情緒化架...

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆 zachu 的帖子

唔會卦, 既然大家計劃好, 點會叫你落咗佢喎, 咪諗埋d傻嘢

我就嚟14w, 都係早兩日先話俾6299知, 我地一星期去兩次99度食飯, 我見個肚又越嚟越大(可能係胃腩),
咁都包唔得幾耐, 咪同6299講囉, 其他本想等埋oscar 報告出, 但等唔切
其他無咩必要知既人, 例如朋友, 姨媽姑姐嗰d, 我諗唔會特別講, 第日見面望到你個肚就乜都知啦

大宅

我C6好難講...
佢事業有咩唔順就擔心養唔到...
第2胎無避孕...我C6都話有咪生囉...
點知有左之後成日都叫我落左佢...
搞到我好唔開心...
我細囡出世後佢同99都唔鐘意細囡架...
好彩細囡聽話...又比家姐精靈...
而家佢地先對佢好D咋...

別墅

回覆:真係唔明C6諗乜?

我c6一知道有就同親戚,朋友講哂。相反我就唔想咁快比人知。。

大宅

我自己12w5D 了.. 都諗住只講熟朋友知.. 因今日先啱啱照oscar , 未有result .. but 我諗住公開會係我地下次出去C+覆診先 ( 7月) , 因到時我同老公拍拖10週年, 尊登約果日去見BB, & 到時可以公開這個喜事

男爵府

回覆:真係唔明C6諗乜?

只講比好朋友&家人知,連fb都唔打算公開,生左出來先講。

因為fb好多八掛人。

vkbb0413  我都係咁諗~  發表於 12-6-18 12:31

首頁

尾頁

跳至