美容扮靚

跳至

首頁
23456...10

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由+sandy1425+於+12-06-14+發表

原帖由 goodday228 於 12-06-15 發表
wow, 周圍放火
好用咪放下火

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由+sandy1425+於+12-06-14+發表

原帖由 goodday228 於 12-06-15 發表
收手啦 .....
盡量試下mouth:

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

如只是防曬大支, 一支幾錢到

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:+本帖最後由+coo1068+於+12-6-15+09:43+編

原帖由 coo1068 於 12-06-15 發表

如只是防曬大支, 一支幾錢到
$280,50ml

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Thx等我都去睇下先

子爵府

sandy1425 發表於 12-6-15 09:52
$280,50ml

是揸面
定係身 ?

象牙宮

回覆 sandy1425 的帖子

問多一句, 有無色

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:Quote:sandy1425+發表於+12-6-15+09:52+$28

原帖由 yellowmama 於 12-06-15 發表
是揸面
定係身 ?
都可以

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:回覆+sandy1425+的帖子 問多一句,+有無色

原帖由 coo1068 於 12-06-15 發表
回覆 sandy1425 的帖子

問多一句, 有無色
査上面無色的

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:分享shiseido新出防曬

尋晚見到你post後,係屋企疊報紙入面搵到張有餸汁shiseido寄黎嘅宣傳卡,大家可以參考下

BK の 會員
Merry X'mas!!!

公爵府

唔知你地睇唔睇得清楚, 張卡寫住買任何防曬產品送一set值$190嘅White Lucent Intensive Brightening Set,
買滿$500送值$310嘅Foundation&Makeup Remover Set,
買滿$1,300送值$700嘅Revital Wrinklelift Whitening Skincare Set,
不過佢寫住要去sogo12樓sogo club嘅shiseido, 如果係cwb買嘅, 可以去埋呢度睇睇邊度多野送

BK の 會員

男爵府

引用:尋晚見到你post後,係屋企疊報紙入面搵到張

原帖由 塵大聞 於 12-06-15 發表
尋晚見到你post後,係屋企疊報紙入面搵到張有餸汁shiseido寄黎嘅宣傳卡,大家可以參考下

...
有餸汁

大宅

優惠期到幾時?我都要去睇下!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:優惠期到幾時?我都要去睇下! +

原帖由 Rabbitwong-1987 於 12-06-15 發表
優惠期到幾時?我都要去睇下!
好似到17號咋

公爵府

heiheima88 發表於 12-6-15 10:40
有餸汁

係呀~ 開左就擺埋一邊, 不過見你地d火咁鬼旺, 番去摷番好多呢d優惠卡出黎,
原來攞呢d卡去仲有sample送呀
嬌蘭我都搵到有卡優惠卡, 不過過左期喇係6.6-6.12係sogo9樓做promote,
又係攞張卡去有sample送
BK の 會員

象牙宮

去專shop 就無啦! 我公司樓下有一間添

大宅

回覆:sandy1425 的帖子

啊~今日先坐完月,聽日就要去放血?

公爵府

禾d0換左七百𠆤Set

複式洋房

Did you try? Is it sticky? I used Sulwahsoo sunscreen now. I buy before as it is made of Chinese Medicine with no chemical?! But it's very sticky. So, I want to buy another one.
Who tried the Sofina Sunscreen, it is good?

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

引用:Did+you+try?+Is+it+sticky?++I+used+Sulwa

原帖由 catcat2010 於 12-06-15 發表
Did you try? Is it sticky? I used Sulwahsoo sunscreen now. I buy before as it is made of Chinese Me ...
我只知好多人話sofina用完都黑/出斑mouth:

首頁
23456...10

尾頁

跳至