興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

陪月勳章

話說有一日行過灣仔298見到$60, 都好抵, 但太趕冇買到, 跟住屋企樓下剛剛新開咗間電腦舖, 行入去諗住八吓啦, 點知仲平, $58咋, 16GB 都係$98, 仲要有正貨標貼最後梗係買咗$98啦
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

禁止訪問

子爵府

陪月勳章

Lam69978168 發表於 12-6-17 13:25
咩型號??

Sandisk 16G (黑紅色) Cruzer Switch CZ52 USB $76

Cruzer Edge 16GB, 你嗰個款仲平, 其實有咩分別, 我唔識分....
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!

男爵府

畀面勳章

16GB 都係$98 -- 我有興趣
新開電腦舖在邊榭 ?

禁止訪問

子爵府

陪月勳章

引用:16GB 都係$98 -- 我有興趣新開電腦舖在邊榭

原帖由 poor_pa_pa 於 12-06-18 發表
16GB 都係$98 -- 我有興趣
新開電腦舖在邊榭 ?
喺柴灣永利中心街舖

子爵府

陪月勳章

引用:有冇CF同micro SDHC既價?

原帖由 ha8mo 於 12-06-18 發表
有冇CF同micro SDHC既價?
唔識咩係CF...不過我都諗住過兩日去問吓micro sd同買printer墨,再上嚟報料

禁止訪問

子爵府

陪月勳章

Lam69978168 發表於 12-6-18 17:49
Cruzer Edge 8GB $46 16GB $76

你買貴左啦

OMG~請問喺邊度買?

禁止訪問

大宅

呢家野最平會係黃金同旺電,搭車去買車費另計。

別墅

DT101G2 King士頓16G手指
腦場-領袖-$64

洋房

A-DATA之前有隻USB3.0 32GB 都係百幾蚊咋WOR

大宅

旺電價, 可作參考下....
http://www.jumbo-computer.com/pricelist.aspx?id=49

子爵府

陪月勳章

引用:旺電價, 可作參考下.... http://www.jumbo-

原帖由 vip4123 於 12-08-07 發表
旺電價, 可作參考下....
http://www.jumbo-computer.com/pricelist.aspx?id=49
好詳細呀,thx

首頁

尾頁

跳至