自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

Re: 好抵的書包 (有相啦!!)

Cecilia 寫道:
各位媽咪,

如果有興趣請填以下資料比我啦. 主要可以分以下地區交收. 至於點比錢, 等集合有幾多人要先至通知你地點比錢啦. D相唔係好清因為係用相再拍出來的. 請見諒. 另外所有書包都係一樣SIZE 13吋長.

{{{{ 請CLICK HERE 睇相 }}}}

**荃灣MTR***
1.姓名....款式....數量

**太子MTR***

可否講多一次個書包Size, thanks

大宅

請問書包的淨重量是多少?會唔會好重?

男爵府

各位媽咪,

如果有興趣請填以下資料比我啦. 主要可以分以下地區交收. 至於點比錢, 等集合有幾多人要先至通知你地點比錢啦. D相唔係好清因為係用相再拍出來的. 請見諒. 另外所有書包都係一樣SIZE 13吋長.

**荃灣MTR***

**太子MTR***
yinyin ~~~~~ mew mew ~~~ 1 pcs

子爵府

Re: 好抵的書包

請問幾$$呀?? 有無其他顏色呀?? 5該pm我, thanks!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Cecilia,

請問幾多錢 ?

Thanks

子爵府

想問清楚書包SIZE? 你話13吋長, 但F4 Folder 都長14吋...... 是否適合小學返學用??

複式洋房

yes, how much 呀 !

YYmami 寫道:
Cecilia,

請問幾多錢 ?

Thanks

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

I want to know too....

siupak_leung 寫道:
yes, how much 呀 !

[quote]
YYmami 寫道:
Cecilia,

請問幾多錢 ?

Thanks
[/quote]

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

$80 一個

YYmami 寫道:
Cecilia,

請問幾多錢 ?

Thanks
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

別墅

worldpeace 寫道:
想問清楚書包SIZE? 你話13吋長, 但F4 Folder 都長14吋...... 是否適合小學返學用??

13吋係我由背部開始量, 無計個底. 我放左個A4 FILE 入書包後仲有1吋位剩. 肯定啱小學返學用的.

別墅

cherryma 寫道:

大慨7吋寬, 13吋長. 唔係量得好準確的. 書包足夠放A4 SIZE FILE 的.

別墅

請問真的只有7吋寬?因為A4 file係 12 x 9吋!

Cecilia 寫道:
[quote]
cherryma 寫道:

大慨7吋寬, 13吋長. 唔係量得好準確的. 書包足夠放A4 SIZE FILE 的.[/quote]

男爵府

各位媽咪,

**荃灣MTR***

**太子MTR***
yinyin ~~~~~ mew mew ~~~ 1 pcs
ivytang02 -------A美少女--------1pcs

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

del.

別墅

Cecilia:
我昨天pm 左你,你收到嗎?

別墅

shakta 寫道:
Cecilia:
我昨天pm 左你,你收到嗎?

shakta,

Sorry, 我無收到. 可否再pm給我. Tks!

Cecilia

別墅

[size=medium]Deadline 定係13 Feb. 之後再通知你地比錢及交收時間. 有媽咪問再有無discount. 我朋友話若超過10個就有9折.

**荃灣 MTR***

shakta ----A -----1pcs
shakta ----D -----1pcs

**太子MTR***
yinyin -------A--------1 pcs
ivytang02 -------A美少女--------1pcs

別墅

Cecilia:

Pls check pm.

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

**荃灣 MTR***

shakta ----A -----1pcs
shakta ----D -----1pcs

**太子MTR***
yinyin -------A--------1 pcs
貓大姐 ------- A ------- 1 pcs
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

別墅

Ceceilia,

Please check you pm.

chunmamei

首頁

尾頁

跳至