自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

日本飛行船劇團又黎啦!

{{ CLICK HERE}}}

2006年4月21-23日(星期五至日) 下午3時及晚上8時
香港文化中心大劇院
$200, 170, 130, 90

2006年4月25日(星期二)下午3時及晚上8時
荃灣大會堂演奏廳
$180, 130, 90

上次睇PETER PAN超正.

公爵府

畀面勳章

Re: 日本飛行船劇團又黎啦!

Cecilia 寫道:

{{ CLICK HERE}}}

2006年4月21-23日(星期五至日) 下午3時及晚上8時
香港文化中心大劇院
$200, 170, 130, 90

2006年4月25日(星期二)下午3時及晚上8時
荃灣大會堂演奏廳
$180, 130, 90

上次睇PETER PAN超正.

Cecilia:上次我都有看PETER PAN , 今次我都打算同囡囡去看.

別墅

christina,

係呀! peter pan 真係好正, 唔知今次有無咁好睇, 因為雪姑七友好似無物場面要飛.
打過去城市電腦售票網問話未公報幾時開始賣飛.

大宅

woh.... thank you for your information.

別墅

因為我好期待飛行船再來, 所以我得閒就search一吓睇下佢地幾時再黎. 點知真係有schedule. 真係好happy.

男爵府

畀面勳章

我都想知何時買票. :mrgreen:

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

門票於 2 月 3 日起在各城市電腦售票處發售

別墅

JChan,

Oh! Thank you, 我check左幾次佢地都未知.

男爵府

好媽媽勳章

請問是否只准許3歲或以上人士入場?

公爵府

好媽媽勳章

Cecilia,
你真係日本飛行船劇團fans !

別墅

Phoebepanpan,

Hello! 本來我諗住pm比你話你知的, 但又怕自己記錯人send 錯左就唔好啦. 好彩你都睇到我個post.

公爵府

好媽媽勳章

Cecilia,
唔該晒你呀, 我睇下阿少爺有冇興趣睇, 留意定幾時賣飛先.
上次peter pan 我d 同事都話正, 放完假都要返去報料 !

公爵府

畀面勳章

上次去文化中心看peter pan都好正, 囡囡看得好開心, 所以今次知道有雪姑七友, 囡囡叫我買.我將會訂荃灣大會堂晚上票, 多謝報料.

首頁

尾頁

跳至