論盡家傭

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

Re: 本地鐘點工人 (有無好介紹?)

Dear Kam_1113,

Could you please PM me the info. Thanks !

大宅

Hi, Kam_1113,

我係Annstar, 我回pm給妳係想話好多謝妳的幫忙呀!

仲有我到pm click 回應時, 全部都係怪獸字, 我沒有辦法可以回到pm給人.....我現在唯有用這個表來覆了

Do you know where I can seek help about pm problem ar ?? Thankssss

洋房

Please PM me also @@

大宅

del

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

複式洋房

kam_1113,
pls pm me, tkx...

大宅

Kitty 媽,

我收到妳的pm 啦, 真係唔該哂妳!

仲有我到pm click 回應時, 全部都係怪獸字, 我沒有辦法可以回到pm給人.....我現在唯有用這個表來覆了 。

Do you know where I can seek help about pm problem ar ?? Thankssss ......

民房

PLEASE SEND THE INFORMATION TO ME.

THANKS

大宅

你地好.... 我本人住在觀塘區,想幫各在職媽咪揍bb(在我家)不包接送,我會負責他日常的飲食,可以帶bb去公園散步,沖涼,等,希望可以幫到你地啦... 日託,如各在職媽咪有興趣,可pm我

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我都有朋友做鐘點,可以介紹,好多區都會去做 :lol:
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

別墅

I live in Kowloon Tong, Can you send me some information! Thanks!
kitty_媽 寫道:
我都有朋友做鐘點,可以介紹,好多區都會去做 :lol:

大宅

dear all bk mami... 本人是全職媽媽,住在沙田區,誠意替各在職的媽咪揍bb(在我家)包接送(shatin area only),,希望可以幫到你地啦,如各在職媽咪有興趣,可pm我

民房

請問有無湊bb 的是在杏花村或箕其灣的. 請pm 我

洋房

我住柴灣區

大宅

chaub
你 睇pm喇!

大宅

各位有冇好介紹, 簡單資料如下, 請 P.M. 我 Thansk!

地點 : 黃大仙
日期 : 只需星期一至五 (放紅假)

主要協助婆婆照顧一個七個月大 bb, 及一個四歲小童便可.

別墅

kitty_媽, Can you PM me again? I can't see anything.

別墅

Hi Kitty_媽,
can you also pm to me. tks.

chaub 寫道:
kitty_媽, Can you PM me again? I can't see anything.

大宅

cheukmom
你 睇pm喇!

首頁
12345...6

尾頁

跳至