美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 廠價美容院用品

Please pm the info to me, thanks

別墅

Please pm the info to me, thanks
大家有冇興趣一齊訂eunice 既產品呀!面膜訂1000張$3呀!訂其他產品都得架!大家亦可以訂彩豐行產品架

男爵府

conniechan1975 寫道:
does it has website? can i have the list of product to look look b4 i call to order? thanks

here is the website :

http://www.choifunghong.com/

別墅

我想問幾多錢先送貨架?同埋有冇價目表架?

大家有冇興趣一齊訂eunice 既產品呀!面膜訂1000張$3呀!訂其他產品都得架!大家亦可以訂彩豐行產品架

禁止訪問

大宅

SEND TO YOU ALREADY

大宅

patatoo

just send info to you, pls check

jessica

大宅

hihimami

send to you already

jessica

大宅

大家可以去看看

Choi Fung Hong Company Ltd.

Rm 715, blk 1, nan fung ind. city
18 tin hau rd., tuen mun

tel :2465 0602
www.choifunghong.com

別墅

Pls send the price list to [email protected]

大宅

Could you please recommend some good products?
They have a few lines and a lot of products and I dont know which ones are good.
Please let me know the price as well!
Thanks very much!!!

大宅

hello hoyinma

我用開 "Mayblesally" 既 "薰衣草舒緩潔面乳" 1000ml $102 [而家再有50%discount]

別墅

我想問有冇價目表睇呀?同埋幾錢先送貨架?

男爵府

佢不嬲都係50%off架啦,由開業到而家.

試下EUNICE呀而家$100三件(持CO廠牌香港生產)
試下無妨,不含禁色素,螢光料,化工香料,水銀,基因改造,
含菌不超標,有興趣可自行參考附圖同網址.

http://www.longchamphk.com/Eunice.htm

男爵府

請問EUNICE要買滿多少才送貨架?
website內的價錢還有半價ma??

thx

男爵府

EUNICE$300可以送貨,另送$50貨(佢地執),
我同你買的mask就係呢度訂了.

大宅

我都想要多d資料,麻煩pm 俾我丫
或者send 去我電郵
[email protected]

洋房

$100 for 3, 我都想試試
但係我買唔到$300 bor,咁咪無得送貨??
有無人想夾ga?

男爵府

hahahaha:
一定要夠$300先有得送貨,上去買都得架荔枝角咋麻,
你可以係集體訂購度搵人夾份訂啦相信好多人會夾,
me too paper mask都係,不過我幫唔到你啦我要帶
埋阿B交收拎唔到大支野

男爵府

野蠻仔 寫道:
一定要夠$300先有得送貨,上去買都得架荔枝角咋麻.

我見佢d軟模粉好多種類呀~~
但買$300好難喎~~

咁walkin去荔枝角係咪買幾錢都得架~~thx thx

首頁

尾頁

跳至