潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

你會唔會買隻3千零蚊的鑽介平時帶呢?

大宅

Re: 你會唔會買隻3千零蚊的鑽介平時帶呢?

$3xxx粗帶

洋房

大荳媽 寫道:
$3xxx粗帶

我本來想咁樣講,但我怕比人話,

大宅

me娜 寫道:
[quote]
大荳媽 寫道:
$3xxx粗帶

我本來想咁樣講,但我怕比人話, [/quote]

唔會, 而家好多人都有帶嫁喇! 我唔怕喎

子爵府

好媽媽勳章

怕咩比人話喎,人地都係戴成卡伸隻手截的士啦.同埋而家三千幾蚊鑽介好平常,粗戴ok

me娜 寫道:
[quote]
大荳媽 寫道:
$3xxx粗帶

我本來想咁樣講,但我怕比人話, [/quote]
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

renren 寫道:
怕咩比人話喎,人地都係戴成卡伸隻手截的士啦.同埋而家三千幾蚊鑽介好平常,粗戴ok

[quote]
me娜 寫道:
[quote]
大荳媽 寫道:
$3xxx粗帶

我本來想咁樣講,但我怕比人話, [/quote][/quote]

洋房

renren 寫道:

[quote]
me娜 寫道:
[quote]
大荳媽 寫道:
$3xxx粗帶

我本來想咁樣講,但我怕比人話, [/quote][/quote]

ok! ok!

大宅

me娜 寫道:
[quote]
renren 寫道:

[quote]
me娜 寫道:
[quote]
大荳媽 寫道:
$3xxx粗帶

ok! ok! [/quote]

agree
bare in mind we are always on your sides

大宅

戴慣你就覺得隻介子細,想買大粒d lar!

大宅

蘋果 寫道:

係呀 我以前最開頭都係帶細粒介子, 宜家 就帶50份鑽介, 細粒嗰隻已經放入櫃裡了

大宅

我第一次買都係54份粗帶, 帶左一年已想買70份以上帶 粗帶有咩問題, 而家通街d妹妹仔都買得起啦 分分鐘一個LV都貴過你隻介指, 其實當你入到金鋪, 你會越試越大粒, 你就知道自己係要d咩.......不過可能係我隻手指長.........手細既都可以買細d....襯返d手形

子爵府

蘋果 寫道:

係呀...我細個買鑽介都係平平地入門...帶帶下又一路換大

別墅

3千零蚊嘅飾物ok吖
跌咗都冇咁心痛

複式洋房

agreed!
蘋果 寫道:

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀! 戴戴下,見到人地戴個隻大D,就會心思思想要隻大D.
講真,3千零蚊的鑽介真係好唔起眼的.

男爵府

3000蚊budget, 買一粒又細過頭, 不如買碎鑽, 我有隻碎鑽戒子, $3100, 已經有40份石, 散開一渣的話好好睇的, 愛黎襯下衫唔錯架, 人地雖然話碎鑽唔值錢, 講真, 鑽石冇卡卡聲都係唔值錢架啦。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

首頁

尾頁

跳至