自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

以前有一D書店會派免費飛, E+好似唔多見. 請問有冇人知有咩方法? Thx

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

如果你識果的參商或者工作人員,應該可以的!

大宅

書展入場費好平姐,拎唔到免費飛都唔緊要啦

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

請問今年書展幾時開始?thanks

侯爵府

回覆:請問今年書展, 點先可以攞到免費飛

書展內賣的練習簿係咪真係抵買啲?唯番大約幾錢到?

公爵府

係囉,果十元八塊
唔該唔好同我打招呼,不要點評!

珍珠宮

畀面勳章

請問今年書展, 點先可以攞到免費飛

1200前入場$10咋, 好過你問人攞免費飛啦! 呢個世界唔會下下都有free lunch!

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

我年年都有,貿發局送嘅

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

禁止訪問

引用:書展入場費好平姐,拎唔到免費飛都唔緊要啦

大宅

回覆:Chocolate123 的帖子

好似十幾廿蚊?應該係咁上下

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

展覽日期 開放時間
7 月 18-19 日 (星期三至四) 上午10時至晚上10時
7 月 20-21 日 (星期五至六) 上午10時至午夜12時
7 月 22-23 日 (星期日至一) 上午10時至晚上10時
7 月 24 日 (星期二) 上午9時至下午5時

上午進場票:港幣$10
(中午12時前進場適用,不設離場時限,可逗留至閉館,門票只限即場發售,
成人及小童同價)

成人票:港幤$25
小童票:港幤$10 (適用於小學生/身高1.22米或以下的兒童)

殘疾人士票價優惠:
香港書展設有殘疾人士門票櫃檯,凡出示由勞工及褔利局發出的「殘疾人士登記證」之人士,一律可透過該櫃檯以港幣十元優惠購買入場門票。

訪港人士票價優惠:
訪港人士只需前往位於香港會議展覽中心博覽道 / 港灣道 / 博覽商場(近金紫荊廣場)入口的「訪港人士」售票處購票,出示有效的旅遊證件,即可以港幣十元購買入場門票。

超級書迷證:港幣$80*
持此證的人士可於書展期間無限次入場參觀,更可使用特別通道進入會場,節省輪侯
時間。

發售日期: 6月20至7月17日

http://hkbookfair.hktdc.com/tc/About_Ticketing.aspx

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

要免費

大宅

畀面勳章

我覺得去書展預左買大量嘅書先抵,如果買一兩本的話,車錢同入場費都係返到,仲分分鐘仲貴過係書局買,因為書局同一時期都會做折嘅!同埋而家書展變晒質喇,都唔係真係純賣書嘅,賣埋寫真嘅!無晒書展嘅意義!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我覺得去書展預左買大量嘅書先抵,如果買一

原帖由 chichihello 於 12-06-24 發表
我覺得去書展預左買大量嘅書先抵,如果買一兩本的話,車錢同入場費都係返到,仲分分鐘仲貴過係書局買,因為 ...
吾會買1,2本啦,下下都買5送2;買7送3咁,吾帶個o急去都攪吾掂!寫吾寫真吾關我事啦,我根本無時間過果個館。有時間撈埋簡體書好過

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 Charlotte_mom 的帖子

上年宏心壯志買咗1X-20本補充
但啱啱考完試, 做咗無3本...
今年唔再大手掃啦

反而年年自己去掃"文具"

大宅

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 爸B勳章

引用:書展入場費好平姐,拎唔到免費飛都唔緊要啦

原帖由 joyce095 於 12-06-24 發表
書展入場費好平姐,拎唔到免費飛都唔緊要啦
係呀,計返買書折扣,乜都抵返哂啦!

首頁

尾頁

跳至