家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

3333恒大地產4.05入左,大家點睇?

子爵府

DEN_DEN 發表於 12-6-24 17:29
3333恒大地產4.05入左,大家點睇?

都係搏一搏咋wor...如果你拎得唔放心, 賺d就走啦! 反正e+ 大把好股平股, 何必買d 股自己唔放心既呢....

禁止訪問

回覆:3333

大宅

引用:Quote:DEN_DEN+發表於+12-6-24+17:29+3333

原帖由 fathippo 於 12-06-24 發表
都係搏一搏咋wor...如果你拎得唔放心, 賺d就走啦! 反正e+ 大把好股平股, 何必買d 股自己唔放心既呢.... ...
嗯,可以打到和我都走了

大宅

fyi,

恆x地產(3xx3.HK)受逢低吸納買盤推動而攀升3.7%至3.97港元﹐
該股在過去兩天下挫了14.5%﹐原因是做空機構Citron Research發表針對恆大地產的負面報告﹐.....
高盛表示﹐該行不認同Citron的指控﹐...。
高盛維持恆大地產買入評級﹐保留在確信買入名單中﹐目標價為7.23港元。

5 知佢 會 5 会 眞 買入

男爵府

印象(只係印象) 記得當年佢上市. 佢話佢有幅地(好似) 值100億. 但有人話佢幅地個市政府當年GDP都無100億?! 咁點解幅地價值會比佢所在的市價值還要高??? 如果話置地廣塲比成個中環價值還要高, 唔知覺得合唔會理? 我無買這間亦唔係什麼CXX乜乜公司. 只不過有時覺得話值幾多我地又點去核實?

有錯請指正. 只想討論下而唔係有乜其他想法.

大宅

copy only

http://hk.apple.nextmedia.com/financeestate/art/20120626/16459549

貸評山下: Citron報告有參考價值

黃元山

大宅

回覆:3333

岩岩4.3放左,一額汗!

首頁

尾頁

跳至