醫護健康

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

我眼見父母年事以高, 仲周身病痛, 好老實, 真係"果頭"近
我本身仲要照顧小朋友, 冇人可以幫, 有D事, 我想早D準備好. 唔駛到出事果時分身不暇 (而家都有呢種感覺, 真係唔知顧得個細, 定理得兩個老)

以前聽聞有得預先購買靈位既事....

大家知唔知道相關既資料呢?????

麻煩晒~~~~~

男爵府

畀面勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

引用:我眼見父母年事以高,+仲周身病痛,+好老實,+

原帖由 faye525 於 12-06-24 發表
我眼見父母年事以高, 仲周身病痛, 好老實, 真係"果頭"近
我本身仲要照顧小朋友, 冇人可以幫, 有D事, 我想早 ...
買前一定要search 下,龕位合唔合法,有好多都會漁目混珠

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

faye525 發表於 12-6-24 18:55
我本身仲要照顧小朋友, 冇人可以幫, 有D事, 我想早 ...
之前問過青山青松仙苑由 $1x 萬 至 $23 萬.............最終決定抽華永雙人位.

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

公眾嘅無得預購架。

私營嘅要買有牌照,未批嘅都唔算㗎。
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

子爵府

畀面勳章

回覆 sfll 的帖子

多謝大家~~
我會小心架啦!!!!!!!

伯爵府

畀面勳章

回覆:faye525 的帖子

寶X山那些私人的才可預買,政府的不可以,現在合法的買少見少,價錢越炒越貴,可以分期付款,好似供樓咁,能力許可的早買會好D!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

正苦好多時都係reuse, 邊有甘多新位供應
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

小雄維尼 發表於 12-7-1 03:05
正苦好多時都係reuse, 邊有甘多新位供應
http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20120520/00176_029.html

都叫做有消息會加建龕位
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

首頁

尾頁

跳至