跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問下你地有冇開始甩頭髮呀...

我覺得我近排好似甩好多頭髮...唔知大家有冇同我一樣既問題..點算呀...救命...!! :-(
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

複式洋房

Re: 我想問下你地有冇開始甩頭髮呀...

Chingmy1002 ,

me too !!! 甩到周屋都係 , 嚇死人.... 不過我有個朋友同我講 , 佢話係正常嘅 , 唔駛驚 , 遲吓就無事架啦......

大宅

我都係, 又其係洗頭個陣! 我朋友同我講, 佢話係正常, 不過要等到生完六至八個月先無事, 我驚到時變左"光頭媽"!
Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

大宅

我老公有時仲笑我...佢話我咁後生就甩頭髮喎...嗚嗚...

vinci媽呀...我可唔可以將你bb個網頁加入我個女個網頁入面個好友連結呀...

子爵府

我甩左成個月都有喇.

每次洗頭, 都一大執. 多到嚇親我老公.
仲有, 所到之處, 必有我 d 頭髮.
佢成日問我怕唔怕變光頭媽.

但我又唔係好驚喎!
因為我太多頭髮

大宅

Chingmy1002 寫道:
我老公有時仲笑我...佢話我咁後生就甩頭髮喎...嗚嗚...

vinci媽呀...我可唔可以將你bb個網頁加入我個女個網頁入面個好友連結呀...

Chingmy1002,
當然冇問題啦!
Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

大宅

因為我後半部全部都係駁髮,
所以都唔知道自己究竟甩左幾多頭髮,
不過有時無啦啦見到地下一 "pa" 頭髮都會嚇親,
其實係因為 d 駁髮駁左二個幾月, 而家開始脫落. .
唉...自從有左亞囡之後, 我就把心一橫,
將自己把長長秀髮剪晒,而家都唔知要等到幾時,
先至可以留番長到未有 bb 之前咁長呢 :-( :-( :-(

大宅

我都有呢個現象, d人話因為大肚時甩少左,
所以生完就會係咁, 我都將我長到去腰位既
頭髮剪到去膊頭位

別墅

我甩到拎住d頭髮喊呀! :-( 我老公仲話我唔係而家先黎產後抑鬱呀麻..

男爵府

畀面勳章

me too

大宅

我都甩得好勁呀!! 死啦, 甩咁耐.... 我冇乜頭髮架喇, 咁甩法咪好易變"tuk"頭婆??

大宅

yukichan1974,

原來你個係駁髮黎架.....個日見你都真係以為你d係自然長髮...咁都okay喎...
用左幾多錢& 時間去駁呀...??

大宅

Chingmy1002,
係駁髮黎架, 因為我十月到期要換智能身份証, 又唔想張相個樣係短頭髮, 咁多年來我都係長頭髮o架, 所以咪叫我妹妹同我駁囉.
因為我妹妹係做髮型屋的, 屋企人全部都係佢經手o架 , 我淨係畀左買料o既錢佢咋, $1xx 更大把.
時間就用左三,四個鐘倒, 因為我 d 頭髮係天生"鬈", 所以要先拉直, 然後先駁, 好似都駁左60條呀!!!

大宅

我都係呀, 成地頭髮, 好恐怖呢.
最慘係人地上來我度, 見到咁以為我無清潔屋企,
其實係不停掉, 邊吸邊掉, 激死!

大宅

何止呀....我早兩日先清理把梳,將所有係梳上面既頭髮清潔...點知今日把梳又有一大朿呀......你話恐唔恐怖呀....再係咁樣過多三五七個星期容咩易甩哂呀....

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都有甩呀,仲一"汁汁"咁甩呀, 不過我睇左惠氏個網, 佢話係自然架, 唔使怕同唔使"side"錢去搞個頭架

http://www.wyethbb.com.hk/tc/0-6m/care/0-6m-care-08.html

大宅

yuki,
我04年暑假註冊, 聖誕節擺酒, 註冊個時係短頭髮影相不是太靚, 所以我決定擺酒時要長頭髮我有用快長頭髮洗頭水都work, 但唔夠長...我就用了差不多$1000去駁頭髮, 但到我擺酒之前我已經甩到差不多冇, 最後係甩晒冇用....真可惜如果我想再駁可唔可以叫你妹妹幫我駁呀...我最多比返錢佢....亞仔甩頭髮我唸佢都要駁頭髮....

chingmy,
我都係成日甩頭髮, 我冇梳頭因我一梳頭啲頭髮會直晒, 我每日只係用手梳呀...亞仔重甩緊頭髮呀.....
:-( :-( :-(
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

別墅

我而家開始習慣甩頭髮啦,尋晚一路睇電視, 一路用手梳d頭髮,一撮一撮咁甩,我咪用張紙巾包住叫我老公幫我掉,包左2張紙巾呀,陰公!又衰喎前面d甩得鬼咁明顯.

大宅

023,
我連用風筒吹都唔夠膽呀....驚越吹越少呀...

而且我覺得前額甩得嚴重d....死啦...咁咪好肉酸...點算呀....
而家我d頭髮薄依依咁, 一d都唔靚....

係呀....仲有我想問下你我可唔可以加呀carlson仔既網址入我熒熒個網頁入面做好友連結呀....你覆我呀唔該....

子爵府

係ar~~同bb一齊甩ar......... :-( 重要甩幾耐ar

首頁

尾頁

跳至