美容扮靚

跳至

首頁
12345...36

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

AFamily 你好好人,謝謝!AFamily 發表於 12-6-25 23:14
說明書

AFamily  大家一齊靚~  發表於 12-6-26 10:16

男爵府

回覆 temilyt 的帖子

Temilyt, 謝謝你分享!請問你bb而家幾大?我bb而家4.5個月。雖然說明書無話母乳餵哺者唔用得,但你唔怕啲電通過身體影響啲奶?情況就好似人奶嗎最好唔好電髮、做彩光咁。我只是在推敲懷孕同月經中唔用得,咁餵人奶會否都有影響咋!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都係唔DIRTY的
唔知關唔關我同時用CLARISONIC事

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

hi_ammonia 發表於 12-6-25 23:43
我重未搵到用邊隻棉好呀, 無印, 萬記, SELENA 三款次次做STEP 1 都冇試過有野睇 唔知係真係咁乾淨定 ...

我昨天試左第一次喇, STEP 1我都有野睇, 黃黃地, 我用IPSA 棉, 因為之前要夠數做會員,所以入左兩包, 平時我用資生堂, 我都係用紅水, 你會唔會平時無化妝? 我昨天只係BASE + 透明碎粉, 用左卸妝油+ 洗面之後先用, 你用HIGH 定LOW? 我用HIGH呀

我見其他SIS 都係用萬寧化妝棉咋喎

大宅

回覆 AFamily 的帖子

係呀, 我平時係冇化妝架, 最多都係bb cream, lee排冇用timmouth:

伯爵府

好媽媽勳章

回覆 hi_ammonia 的帖子

我用左n810快一個月,我經驗系如果你無化妝,做導出的話系比有化妝既棉會乾淨好多的。

男爵府

2019勳章

michelle_cc 發表於 12-6-26 09:51

Temilyt, 謝謝你分享!請問你bb而家幾大?我bb而家4.5個月。雖然說明書無話母乳餵哺 ...

囡囡而家 7 個幾月

我係上年 Christmas 買, 見說明書無話唔得, 我照用

不過初時我都唔係用得好密, 都係一星期一兩次

係而家囡囡開始食固體食物, 我奶量又少o左好多...

咁就差唔多日日用

男爵府

咁我等bb滿六個月才用

男爵府

請問邊度有變壓器啱N1000? (部機我是托人幫我在日本買的)

複式洋房

睇到心思思, 2款都唔錯, N810 定 N1000好??!!
邊款係大家比較建議??

大宅

回覆:HITACHI

我見雅虎拍賣最平$1050,攪到我心郁郁想買。我仔3個月大,自己一個人湊,冇得出去做facial, 希望部機幫到我啦...... 不過水貨冇保養,所以心大心細...

別墅

回覆:lilyho1211 的帖子

我見大部分都有保養,不過要運去日本

別墅

引用:請問買到$1200水貨N8100嘅jm,+可否pm我喺邊

原帖由 natzuki 於 12-06-25 發表
請問買到$1200水貨N8100嘅jm, 可否pm我喺邊度買呀
因為團購又好似唔抵($1350).
我在yahoo買,個賣家住日本,托佢媽媽交收。

大宅

我買左都有3~4個月, 初初好鬼勤力架, 日日step3, 2~4日step1-3, 一星期一次step 4,
做左個幾月step1, 塊棉都冇咩污租野,直至上個月開始游水....
就變成咁喇

我一直都有keep住做facial架,

不過宜家懶左用機

伯爵府

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:請問邊度有變壓器啱N1000?+(部機我是托人

原帖由 michelle_cc 於 12-06-26 發表
請問邊度有變壓器啱N1000? (部機我是托人幫我在日本買的)
Sham Shui Po鴨x街

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆:hobb_2012 的帖子

我睇左好耐,最終買了n1000,因為新款d,只差$400左右。

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

catko_o 發表於 12-6-26 21:08
我買左都有3~4個月, 初初好鬼勤力架, 日日step3, 2~4日step1-3, 一星期一次step 4,
做左個幾月step1, 塊棉 ...

做咩機都要持之以恆嫁

大宅

2019勳章 BK Milk勳章

其實hitachi 同Japan gals gold 功能是否差唔多,有什麼分別?

大宅

引用:+本帖最後由+catko_o+於+12-6-26+21:08+編

原帖由 catko_o 於 12-06-26 發表

我買左都有3~4個月, 初初好鬼勤力架, 日日step3, 2~4日step1 ...
原來池水咁污糟!仲諗住游水做下運動減下肥

大宅

畀面勳章

昨晚在yahoo訂左部n1000, on the way取貨,希望晚點試用後有效果,hehe!

凱琳  請問你買幾錢?可以Pm條Link我嗎?Thx!  發表於 12-6-29 20:28
凱琳  請問你買幾錢?可以Pm條Link我嗎?Thx!  發表於 12-6-29 20:28

首頁
12345...36

尾頁

跳至