自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 轟動香港的93年廣九鐵路廣告

咁究竟有定冇

侯爵府

可以整多次出來ma?我睇唔到!

男爵府

我剩係覺得排第三果個細路個樣比較...
O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

男爵府

我都有睇過呀. 呢一個好似已經修剪左架啦.
之前果個睇得仲清楚呀.
不過我都仲係好 .
睇到我心都寒埋架.
不過大家可以留意最後係男仔黎架.
點知有個鏡頭最後既係變左"束孖便"既細路妹,
全情仲係無抬高個頭架.

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我唔睇喇,

複式洋房

當年其實係咪有d人剪接做出黎架 ?-( ?-(

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

CatCatMon 寫道:
哈,居然重有人提,我果時重錄起廣告,慢鏡定格重播再睇,淨係見倒剪接差,都吾連貫......

伯爵府

好媽媽勳章

ERICBB 寫道:
我都有睇過呀. 呢一個好似已經修剪左架啦.
之前果個睇得仲清楚呀.
不過我都仲係好 .
睇到我心都寒埋架.
全情仲係無抬高個頭架.

妳咁講我更加唔敢睇呀 [img align=left]http://www.baby-kingdom.com/images/smilies/j_cold.gif[/img]

男爵府

ERICBB 寫道:
全情仲係無抬高個頭架.

聽你咁講完, 我即刻睇左一次, 事實上, 開始時的確是個男孩子排最尾, 而最尾的鏡頭就變左由一個孖辮妹包尾, 而且係"dup"低頭, 跳下跳下tim........但我覺得當時玩緊"搭膊頭, 扮火車", 一路行, 一路"dup"低頭睇住路黎跳都好正常者.......

男爵府

聽講d小朋友後來一個個都死了
靈探索者的讀物講的,好邪~

大宅

我都唔敢睇, 好驚! 雖然我自己好鐘意睇鬼片... 但我諗番, 都心驚驚

大宅

我覺得【第三個小朋友】個樣就有d古怪, [size=medium]拍廣告吾係應該揾d 得意d 嘅細路咩? 其他鏡頭排第三又吾係 佢, 又無再見佢嘅出現,[size=medium] why 呢????-(

不過又真係最後果個係男仔, 點知有個鏡頭最後既係變左"束孖便"既吾知Й東東? ?-(

無見到人有流鼻血呀! ?-(

男爵府

點會睇唔到呀??
開頭影佢地既腳,最後一對腳係黑色西褲,跟住一個個影佢
地個樣,排最後的女仔dup低頭跟住肥仔,只見髮見唔到樣,
但一定係肥仔之後,結尾佢地走了,最尾只有那個肥仔,著的
是黑色西褲,咁個女仔呢?

別墅

乜妳哋咁大膽架

我諗返起都驚到唔敢睇呀。
當時段片播時,冇乜為意,但後尾俾人發覺,仲講到鬼咁恐怖,好似連"今日睇真D"都有講,嚇到我驚咗幾個禮拜。係呀,係幾個禮拜呀 :-( :-( :-(

凈係睇妳哋D post,我又驚驚喇。閃~

子爵府

人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

大宅

反覆睇左好幾次,第一個鏡頭只係數到 6 個小朋友就 cut 左 .... 後尾果 d 剪剪貼貼 .... 都數唔到總共有幾多個小朋友

我覺得【第三個小朋友】個樣就
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

複式洋房

哈哈~我重複睇左5~6次,都唔覺有乜問題,你地咪生人唔生膽,自己嚇自己,最多咪有d唔連劇+個別小朋友欠左d笑容,至於話有個細路由始至終都低下頭,但係果個細路出鏡只係得果3秒到之喎,仲係播出黎係用慢鏡效果,實際佢只係果唔知有無2秒內拍左佢望住地下無「惡」高頭個畫面就話佢係.......

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至